Monday, July 26, 2010

~~: Nandos AT Queensbay :~~



XTVT hujung minggu lepas..

Walaupon hujan totap keluaq.. paling xcited si comel ni la ellesya afreena.. nak cari botol air masak untuk ellesya yg lama straw mcm dh rosak..

Sampai dlm queensbay mesti cari mkn dlu.. asal nak mkn GCB kat McD tp full la plak.. my bro ckp x pa da blanja jom mkn kat nandos...


Antara menu2 yg menyiurkan..

Dessert... juice...


Bz memilih menu.. buka ja buku menu dia nmpk ni...

Ellesya : Cabai... pedas (itu la terkeluar dr mulut dia)

Dok lap meja plak smbil tgk menu..

Sementara menunggu mkn smpi pekena flurry dulu...

~~ Mummy with ellesya~~

Ice blended strawbery.. nmpk mcm menarik tp rasanya... hhhmmmm agak kureng sedap laa... lain kali ambik coffee la baru best kan..

Ellesya merasmikan ice blendednya...

P.njang nya order grill chicken burger kot ntah la lupa la nama dia...

Mummy N ellesya plak 1/4 chicken with rice~mild peri2.. ingatkan x pedas, cian ellesya dia x mau mkn ayam sbb pedas juz mkn nasi ja...

Licin jua akhirnya...

Ellesya : Sayang P.njang...


Ellesya bersama p.njang beraksi sebelum kuaq dr nandos.. lepas mkn masuk jusco cari botol x dak yg mummy berkenan so nmpk gayanya esk kita terjah gurney la plak..

Untuk tebus balik ellesya x leh mkn ayam td, mummy blanja J.CO donut.. xcited dia nk mkn kat c2 jgk.. mummy pujuk suruh mkn dlm keta ja sbb dah lewat nak blk smbhyang..

Semua ada 24biji donut yg comel2..

Ellesya : hhhmmmm sedapnyerrr...

Cukup lembut.. mmg sedap sesuai untuk semua golongan.. hehhee..

Ellesya : suap mummy..

Sebelah malamnya... merajuk ngan mummy sbb x mau bg nenen..

Gaya budak comel merajuk..

Dah merajuk mummy pujuk bawak p sunshine cari kasut.. ni kasut yg dia pilih sendiri.. tapak dia lembut ala2 school tp ni tom&jerry = RM43.90.. ok la kan sandal untuk dia pakai kat umah pengasuh yg lama dah kecik..

Beli terus pakai.. merata dia jelajah.. naik basikal, lari2 anak sambil menjerit2 panggil mummy kuat gila suara ellesya, pas2 p ruangan buku dok syibok pilih buku yg nk di baca.. dah penat ajak dia blk la dh lewat...

No comments:

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011