~~: Nandos AT Queensbay :~~



XTVT hujung minggu lepas..

Walaupon hujan totap keluaq.. paling xcited si comel ni la ellesya afreena.. nak cari botol air masak untuk ellesya yg lama straw mcm dh rosak..

Sampai dlm queensbay mesti cari mkn dlu.. asal nak mkn GCB kat McD tp full la plak.. my bro ckp x pa da blanja jom mkn kat nandos...


Antara menu2 yg menyiurkan..

Dessert... juice...


Bz memilih menu.. buka ja buku menu dia nmpk ni...

Ellesya : Cabai... pedas (itu la terkeluar dr mulut dia)

Dok lap meja plak smbil tgk menu..

Sementara menunggu mkn smpi pekena flurry dulu...

~~ Mummy with ellesya~~

Ice blended strawbery.. nmpk mcm menarik tp rasanya... hhhmmmm agak kureng sedap laa... lain kali ambik coffee la baru best kan..

Ellesya merasmikan ice blendednya...

P.njang nya order grill chicken burger kot ntah la lupa la nama dia...

Mummy N ellesya plak 1/4 chicken with rice~mild peri2.. ingatkan x pedas, cian ellesya dia x mau mkn ayam sbb pedas juz mkn nasi ja...

Licin jua akhirnya...

Ellesya : Sayang P.njang...


Ellesya bersama p.njang beraksi sebelum kuaq dr nandos.. lepas mkn masuk jusco cari botol x dak yg mummy berkenan so nmpk gayanya esk kita terjah gurney la plak..

Untuk tebus balik ellesya x leh mkn ayam td, mummy blanja J.CO donut.. xcited dia nk mkn kat c2 jgk.. mummy pujuk suruh mkn dlm keta ja sbb dah lewat nak blk smbhyang..

Semua ada 24biji donut yg comel2..

Ellesya : hhhmmmm sedapnyerrr...

Cukup lembut.. mmg sedap sesuai untuk semua golongan.. hehhee..

Ellesya : suap mummy..

Sebelah malamnya... merajuk ngan mummy sbb x mau bg nenen..

Gaya budak comel merajuk..

Dah merajuk mummy pujuk bawak p sunshine cari kasut.. ni kasut yg dia pilih sendiri.. tapak dia lembut ala2 school tp ni tom&jerry = RM43.90.. ok la kan sandal untuk dia pakai kat umah pengasuh yg lama dah kecik..

Beli terus pakai.. merata dia jelajah.. naik basikal, lari2 anak sambil menjerit2 panggil mummy kuat gila suara ellesya, pas2 p ruangan buku dok syibok pilih buku yg nk di baca.. dah penat ajak dia blk la dh lewat...

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017