"@quarium & Rambut@n"



# FISH #

Suka tengok fish dlm aquarium office wan kat kampung..

Ellesya marah kat mummy sbb kacau dia tengah dok lepak2 N relax2 kat krusi wan ni..

Dok selak baju suruh buka sbb nmpk kolam kat tepi umah nak mandi katanya..


Wahhhh... rambutan... mak tok yg jolok.. hehheee sedap.. x lupa mummy wat bekal simpan untuk daddy dlm petiice
Aksi sedang khusyuk mkn rambutan...


Mummy sheera (my sis) & adrian (her son)...

Happy bila mummy sheera dok candid gambar dia..
Dah abis mkn seisi untuk tengok fish lagi... ellesya dok marah bila adrian pon nak naik skali..
Ni main lagi.. mummy dah siap mandikan ellesya still nak main fish.. wan takot ellesya jatuh kerusi so dirapatkan meja yang ada kat luaq tu ke aquarium so puas la dia N adrian main fish.. dah... abis dicelupnya tangan dalam aquarium.. suke sgt la tuuuu....

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017