"ellesya wish headphone"

WHOA...
register whoa dapat gift headphone.. jadi mainan si ellesya ni la... pandai jugak anak mummy ni buka kotak tu.. (abaikan yerr mainan yg bersepah kat blkg tu....) masa ni tgh relax2 nak lipat kain..

Yeaahhh... dah berjaya pakai pon...


Dok belek apa tu?? ada muzik x??


"Hello daddy" eh eh boleh kerr tu?? nak ckp ngan daddy plak..

Dah habis adjust dah tp kpala ellesya kecik so terjatuh la kedepan.. mummy!!!!

aaahhhhhhh..... buka jerr la... main tarik2 wayar lagi best...


Comments

~asha~ said…
bleh jadi dj ni bila besar nanti..
mama zharfan said…
cutenya :)
salam ziarah dari nottingham UK
'NuReeN' said…
asha : hikhik.. kena buka stesen radio sndri ni...

mama zharfan.. tq terjah blog nureen.. contest to be k.. wait..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017