:::ThE CoffeE BeaN:::




Turn daddy plak untuk blanja kami 2 sempena besday daddy yg lps.. hehheeee.... jom kita singgah THE COFFEE BEAN plak.. Agaknya apa yg daddy nk blanja ni ha?? ;)

Nuuunnnn nmpk daddy dok usha apa lg yg ada N yg menarik kat cini..

Ellesya masih menunggu N menunggu..
Macam2 aksi la si comel ni...

Ellesya : Daddy.................. cepat... (menjerit 1 kedai dengar)

Lambat sangat gamaknya dok tunggu daddy, terus bangun N p dapatkan daddy kat counter..


HHHmmmmm dah sampai pon... ni la antara menu santapan kami mlm tu..
  1. ice blended caramel with coffee
  2. chicago cheese cake
  3. muffin blueberry

Letak ellesya dlm babysitter ni sure x lama dia nak duduk.. tengok la.. Daddy nak suap x mau, dia nk mkn sendiri..

Dah mula gelisah..

Mummy suap dia mkn, daddy suap x mau, kecik ati daddy.. hhhhuuuu ;p

Mmg dah x mau duduk, so terpaksa la daddy berkorban tempat duduk daddy...

Aik bertukar2 tempat duduk plak...
Daddy : hhhmmmm sedap x??
Ellesya : sedap... best (sambil buat tangan best)

Antara koleksi daddy N ellesya menjamu selera..

Last copek sebelum kami berangkat N nak pusing2 dalam QUEENSBAY..
Thank U daddy, tq so much sbb blanja kami 2 kat cini.. eeemmmuuuaahhh..

Comments

chekna said…
sedapnya ice blended dia... lama dh xpekena coffee bean ni..
'NuReeN' said…
ujan2 cam ni pekena x best sejuk.. kena order yg panas bru nikmat kan... hhhhmmmm
ms.n said…
besar dh ank dia..sakan bercofee bean ye, nureen lnsg x brybah, yt bca blog yani, jmpa nureen =P
'NuReeN' said…
tq.. yati why nureen x leh nk komen kat blog yati?? nak add jadi follower pon x dak

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017