Friday, July 2, 2010

:::ThE CoffeE BeaN:::




Turn daddy plak untuk blanja kami 2 sempena besday daddy yg lps.. hehheeee.... jom kita singgah THE COFFEE BEAN plak.. Agaknya apa yg daddy nk blanja ni ha?? ;)

Nuuunnnn nmpk daddy dok usha apa lg yg ada N yg menarik kat cini..

Ellesya masih menunggu N menunggu..
Macam2 aksi la si comel ni...

Ellesya : Daddy.................. cepat... (menjerit 1 kedai dengar)

Lambat sangat gamaknya dok tunggu daddy, terus bangun N p dapatkan daddy kat counter..


HHHmmmmm dah sampai pon... ni la antara menu santapan kami mlm tu..
  1. ice blended caramel with coffee
  2. chicago cheese cake
  3. muffin blueberry

Letak ellesya dlm babysitter ni sure x lama dia nak duduk.. tengok la.. Daddy nak suap x mau, dia nk mkn sendiri..

Dah mula gelisah..

Mummy suap dia mkn, daddy suap x mau, kecik ati daddy.. hhhhuuuu ;p

Mmg dah x mau duduk, so terpaksa la daddy berkorban tempat duduk daddy...

Aik bertukar2 tempat duduk plak...
Daddy : hhhmmmm sedap x??
Ellesya : sedap... best (sambil buat tangan best)

Antara koleksi daddy N ellesya menjamu selera..

Last copek sebelum kami berangkat N nak pusing2 dalam QUEENSBAY..
Thank U daddy, tq so much sbb blanja kami 2 kat cini.. eeemmmuuuaahhh..

4 comments:

chekna said...

sedapnya ice blended dia... lama dh xpekena coffee bean ni..

'NuReeN' said...

ujan2 cam ni pekena x best sejuk.. kena order yg panas bru nikmat kan... hhhhmmmm

ms.n said...

besar dh ank dia..sakan bercofee bean ye, nureen lnsg x brybah, yt bca blog yani, jmpa nureen =P

'NuReeN' said...

tq.. yati why nureen x leh nk komen kat blog yati?? nak add jadi follower pon x dak

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011