"LAP FRAME"



Semalam bila mummy bagi tau ellesya daddy akan balik jumaat ni so dia xcited sangat2.. slalu mummy on laptop N tunjuk gambar daddy tp kali ni dia mintak mummy on camera nk tengok gambar daddy dlm camera.. lepas tengok terus dia masuk bilik..
Rupa2 dia ingat lagi gambaq perkahwinan kami ada kat tepi katil masih belum di gantung.. dengan rajinnya ellesya ambil wet tissue N lap frame sambil ckp "sayang daddy".. dah la handphone mummy tertinggal kat opis klau x boleh mummy call daddy terus.. nak pinjam anset p.njang dia kuaq plak..

Ditenungnya berkali2 muka daddy.. mmg rindu N sayang sangat2 ellesya pada daddy.



MUMMY : x kilat lagi kerr lap frame tu??
ELLESYA : dak... kejap2.. (sambil tangan ligat mengelap)


Eh2x.. dah abis lap frame di lapnya plak kaki dia.. kotor la ellesya.. dah buang jerr wet tissue tu k... esok plak kita lap..

Comments

mamalieyna said…
oooh anak daddy ni ellesya ni..cian die,rindu2 ye..huhu..pandai pulak lapkan frame gambo ye, nk tgk kejelasan wajah daddy eh..^_^
'NuReeN' said…
mmg rindu sgt kat daddy dia.. bila dah besar cam ni dah pandai merajuk pon bila kena marah dia akan panggil daddy.. paling terharu N tersentuh hati masa daddy smpi nti dia akan lari2 dptkan daddy terus buat muka manja kat daddy.. bila la daddy dpt tukaq blk pon x tau..
LYaFRINA said…
alahaiiii.. bgusnya dia.. tlg mummy lap frame y bhabuk erk.. dh nk raya kan.. c[t2 la kena kemas..
amboi rajinnya dier...ni konfem rindu sesangat kat daddy nih

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017