--@::TOY STORY 3::@--

Kemana tumpahnya kuah klau x ke nasi kan.. nampak gayanya si ellesya ni sama macam daddy suka sangat tengok crita cartoon.. tambah2 la ni tgh hangat lagi crita toy story 3 kan.. bila ada ja iklan kat tv dia akan kata "cartoon" nak tengok.. tgu minggu dpn daddy balik kita p tengok wayang k ellesya.. gaya manja ellesya ngan daddy...

Perasan x dekat keypad laptop daddy 2 ada 2 button tercabut.. ellesya la punya kerja.. masa 2 dia baby lagi dok merangkak, mummy khusyuk sgt ber YM masa 2...hehheee abis tercabut...
Gaya sopan si anak dara...

Aik2.. hehehhe silap budget la... nak ambik gambaq daddy N ellesya x perasan yang muka mummy nampak kat cermin..

Comments

Fieza79 said…
haishh cam na tu amik gamba smpai gitu...

manja je ellesya ngan daddy...anak daddy..!
'NuReeN' said…
hehhehee... silap timimg daaa.... mmg manja ngan daddy.. klau kena marah sure panggil daddy.. pas2 nureen akan call husband bg dia ckp

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017