Contest "Saya Sayang Adik" anjuran Mama Ilah Fazilah

Anjuran Mama Ilah Fazilah
Untuk keterangna lanjut klik banner diatas @ mana penganjur k.. ;)
.
.
.
.
.
.
Ellesya bersama sepupunya (my sister son)

Nama : Ellesya Afreena Mohd Nasir

Umur : 1 Tahun 11 Bulan

Ellesya mmg suka sangat naik basikal daniel ni.. walaupon tak pandai kayuh boleh duduk pon dah ok.. Baik betul daniel ni carry ellesya naik basikal walapon ellesya belum mandi.. masa ellesya baby dulu daniel mmg suka cium ellesya sambil sebut "sayang ellesya".. bila tanya daniel saya ellesya ke sayang adrian (adik daniel).. dia akan cakap sayang ellesya..

Comments

Fieza79 said…
gud luck utk kita...fieza pon dh join..
Iela Fazielah said…
alahai.... comeynyer... daniel lbh sayangkan elesya dr adik dia yer.. dia nak adik pompuan lah tu... ekeke... thanks 4 joining... gud luck ye
'NuReeN' said…
fieza : a'ah gd luck for us.. nureen nmpk kat blog fieza la yg nureen boleh join nih...

mama Ilah Fazilah : tq mama.. myb kot daniel nak adik pompuan, slalu jerr dia gaduh ngan adik dia..
mama zharfan said…
good luck and salam ziarah dari Notts UK :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017