Monday, July 19, 2010

"Ferry Pulau Rimau"

"Baby Face @ Face like baby??"

Ellesya terkejut bila tiba2 daddy terus dukung dia masa tiba kat airport jumaat lepas.. ellesya tak perasan kelibat daddy sbb terlindung ngan mat salleh dok bwk trolly ngan beg besar.. manja sangat ngan daddy so riaksi si kecik ni cam ni la buat muka baby dia ngan mulut2 skali..

Diam x terkata apa.. rindu sgt2 kat daddy.. ambik daddy trus g pasar mlm sbb mls nak msk mlm 2.. esok paginya bertolak balik kg.. skarg ni kan musim buah durian, rambutan, manggis, dokong... macam2 ada la...


Aksi ellesya sambil menunggu kami berkemas nak balik penang..

Sampai kat feri ellesya masih nyenyak tidoq.. bila dah nak naik feri mummy kejutkan trus sebut "ferry" penuh xcited N trus berdiri kat dpn dashboard.. Ferry pulau rimau yang kami naik petang tu..
Ellesya : " ship2" (ada kapal besar berlabuh dekat dengan feri yang kami naik)

Mood baru bangun tidor..
Masih terkesima.. mencari mood happy..
Senyum sampai ketelinga dahhh...
Sempat mummy snap 2 3 keping gambar bersama..
Ellesya : byebye...
Tak abis lg byebye, berdiri pon nak byebye jgk.. byebye kat ship tadi..
Menguap lagi ke sayang..


Dok jenguk apa tu??? x nmpk kerr sampai kena jengket??
Last photo b4 trun dari ferry.. kami trus ke komtar bwk ellesya main kuda pusing (merry go round)

3 comments:

chekna said...

lamanya x g penang..
nureen, ada tag ye.. http://norazlina79.blogspot.com/2010/07/hitam-itu-menawan.html

'NuReeN' said...

mai la jln2 penang..
jap2 nak ambik k...
tq sudi tag nureen ;)

Ieza said...

tengok pic ni teringat lak kenangan gi penang..he3..

hi nureen ingat lagi nureen kt ieza yek..trima kasih sbb masih sudi jenguk blog ieza yang dh makin usang tu he3..

ieza dh jarang layan blog sekarang ni..rasa cam tawar hati je..
nnti la kalu ieza dh terbuka hati nk berblogging lagi,ieza akan add nureen yek..

thanks sbb ingat ieza..
ieza pn ingat nureen gak..he3..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011