"Ferry Pulau Rimau"

"Baby Face @ Face like baby??"

Ellesya terkejut bila tiba2 daddy terus dukung dia masa tiba kat airport jumaat lepas.. ellesya tak perasan kelibat daddy sbb terlindung ngan mat salleh dok bwk trolly ngan beg besar.. manja sangat ngan daddy so riaksi si kecik ni cam ni la buat muka baby dia ngan mulut2 skali..

Diam x terkata apa.. rindu sgt2 kat daddy.. ambik daddy trus g pasar mlm sbb mls nak msk mlm 2.. esok paginya bertolak balik kg.. skarg ni kan musim buah durian, rambutan, manggis, dokong... macam2 ada la...


Aksi ellesya sambil menunggu kami berkemas nak balik penang..

Sampai kat feri ellesya masih nyenyak tidoq.. bila dah nak naik feri mummy kejutkan trus sebut "ferry" penuh xcited N trus berdiri kat dpn dashboard.. Ferry pulau rimau yang kami naik petang tu..
Ellesya : " ship2" (ada kapal besar berlabuh dekat dengan feri yang kami naik)

Mood baru bangun tidor..
Masih terkesima.. mencari mood happy..
Senyum sampai ketelinga dahhh...
Sempat mummy snap 2 3 keping gambar bersama..
Ellesya : byebye...
Tak abis lg byebye, berdiri pon nak byebye jgk.. byebye kat ship tadi..
Menguap lagi ke sayang..


Dok jenguk apa tu??? x nmpk kerr sampai kena jengket??
Last photo b4 trun dari ferry.. kami trus ke komtar bwk ellesya main kuda pusing (merry go round)

Comments

chekna said…
lamanya x g penang..
nureen, ada tag ye.. http://norazlina79.blogspot.com/2010/07/hitam-itu-menawan.html
'NuReeN' said…
mai la jln2 penang..
jap2 nak ambik k...
tq sudi tag nureen ;)
Ieza said…
tengok pic ni teringat lak kenangan gi penang..he3..

hi nureen ingat lagi nureen kt ieza yek..trima kasih sbb masih sudi jenguk blog ieza yang dh makin usang tu he3..

ieza dh jarang layan blog sekarang ni..rasa cam tawar hati je..
nnti la kalu ieza dh terbuka hati nk berblogging lagi,ieza akan add nureen yek..

thanks sbb ingat ieza..
ieza pn ingat nureen gak..he3..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017