~"Balik JITRA"~


Ujung minggu lepas kami balik JITRA berdua.. pkl 10.30 pagi bertolak dari umah (penang).. perjalanan memakan masa 2jam 1/2.. agak laju kalu nk dibandingkan sebelum ini.. SBB ellesya ni still BF lagi so kena la berhenti2 nk nyusukan dia.. perjalanan balik jitra mummy lupa snap gambar, perjalanan pulang dr jitra ke penang baru la mummy snap gambar.. actually, snap pic ni nak tunjuk kat daddy baju baru ellesya mak long (SIL) belikan..
Tersenyum lebar ellesya bila mummy dah siap nak blk penang.. wan ngan tok nak salam N dukung pon dah x mau.. takot mummy tinggal..

Sempat lagi bergambar dengan jiran sebelah umah.. fara.. sebaya cuma beza cikit ja ellesya tua seminggu dari fara..
4.30 ptg.. kami bertolak balik.. jelingan tajam dr ellesya.. Apakah maksudnya ya??? hhmmm mummy bawak keta laju sangat kerr???


Bila di tengok meter keta baru 80km/jam.. mana da laju la..


Sempat lagi tengah drive dok berposing2.. (jangan tiru aksi ini, MERBAHAYA)

Rupa2nya ellesya ni jeling kat mummy sbb dia dah mengantok.. mata dah semakin layu..

hhhmmmm dah hampir tertutup...


Baru jer sampai tol hutan kampung ellesya dah lena.. mmg anak mummy ni letih bermain la ni...

Khusyuknya anak mummy tidoq.. sampai penang baru dia bangun.. senang mummy nak drive..

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017