"BlueHYPPO"

Kami dah siap nak P queensbay dok tgu pak njang x siap2 lagi makeup mengalahkan pompuan..

Ellesya: mummy, ellesya dah cantik ke?
Mummy: dah cantik la sayang.. dok belek apa lg tu??

Sampai kat queensbay ada plak mylove.fm wat promotion sytremyx.. ambik kesempatan bergambar.. ellesya dok tengok bluehyppo pelik ja.. apa benda la ni..
Ellesya salam ngan bluehyppo..
Jalan2 lagi cari tempat mkn.. ellesya nmpk mcD dia mintak icecream.. so kami lunch ari 2 kat McD jerrr la dh pening dok pikiq nak mkn apa...
Nganga luas2 ellesya.. nyumnyummmyyy... sedap x?
Lepas main kat playground ellesya x mau duduk dlm prem so kena la pujuk dia tunjuk beg barney la, pencil box barney la, last2 dia nmpk guitar barney. pegang x mau lepas.. dlm guitar tu ada colour pencil.. so mummy bwk dia p kedai cartoon utk beli buku barney pulak..
Masuk dlm keta trus nak guna colour pencil dia..
xtvt mewarna bermula.. xcited dengan colour pencil yang pelbagai (crayon, pencil clr, magic pen)..

Cantik x?? pandainyerrr anak mummy colour kan baby bop tu.. baby bop clr hijau la bkn merah..
Dah mandi mintak nak pakai baju bling bling.. baju ni utk baby 6bulan la... tp ellesya totap nak pakai jgk baju lama dia.. siap nari2 lagi depan cermin..

Comments

anak akak kalu nampak coloring tu sure kena beli nih
'NuReeN' said…
budak2 kan.. suka warna-warni..:) penuh keceriaan..
Ummi Aisyah said…
cantek la pensil kaler elesya..kalu anak saya tengok, sure excited nak jugak.
'NuReeN' said…
skrg ni dh pandai bila tutup pencil clr 2 dia goreng guitar plak mcm BJ dalam BARNEY..;)
chekna said…
amboi, semangat btul dia buat coloring sampai guna tangan kiri kanan ...
YanaNuar said…
Klakar la baby tu...tak cukup tangan dah ha pegang color pensil hihi..

Singgah balas kat cni dan follow awak jugak yek..dah masukkan dlm list juge =)
Momma Mia said…
wah byknyer color pencil ellesya... nk pinjam boleh...
'NuReeN' said…
chekna : hehhee... ellesya sebenarnya kidal tp saya ajar juga guna tangan kanan so jadi la srupa itu.. guna 2 2 tangan..

yananuar : klau kaki pon dia pandai pegang pencil clr 2 sure x lepas peluang kan..ehhehe.. N tq jadi follower saya..

mommamia : boleh.. meh la join..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017