Monday, June 21, 2010

"BlueHYPPO"

Kami dah siap nak P queensbay dok tgu pak njang x siap2 lagi makeup mengalahkan pompuan..

Ellesya: mummy, ellesya dah cantik ke?
Mummy: dah cantik la sayang.. dok belek apa lg tu??

Sampai kat queensbay ada plak mylove.fm wat promotion sytremyx.. ambik kesempatan bergambar.. ellesya dok tengok bluehyppo pelik ja.. apa benda la ni..
Ellesya salam ngan bluehyppo..
Jalan2 lagi cari tempat mkn.. ellesya nmpk mcD dia mintak icecream.. so kami lunch ari 2 kat McD jerrr la dh pening dok pikiq nak mkn apa...
Nganga luas2 ellesya.. nyumnyummmyyy... sedap x?
Lepas main kat playground ellesya x mau duduk dlm prem so kena la pujuk dia tunjuk beg barney la, pencil box barney la, last2 dia nmpk guitar barney. pegang x mau lepas.. dlm guitar tu ada colour pencil.. so mummy bwk dia p kedai cartoon utk beli buku barney pulak..
Masuk dlm keta trus nak guna colour pencil dia..
xtvt mewarna bermula.. xcited dengan colour pencil yang pelbagai (crayon, pencil clr, magic pen)..

Cantik x?? pandainyerrr anak mummy colour kan baby bop tu.. baby bop clr hijau la bkn merah..
Dah mandi mintak nak pakai baju bling bling.. baju ni utk baby 6bulan la... tp ellesya totap nak pakai jgk baju lama dia.. siap nari2 lagi depan cermin..

8 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

anak akak kalu nampak coloring tu sure kena beli nih

'NuReeN' said...

budak2 kan.. suka warna-warni..:) penuh keceriaan..

Ummi Aisyah said...

cantek la pensil kaler elesya..kalu anak saya tengok, sure excited nak jugak.

'NuReeN' said...

skrg ni dh pandai bila tutup pencil clr 2 dia goreng guitar plak mcm BJ dalam BARNEY..;)

chekna said...

amboi, semangat btul dia buat coloring sampai guna tangan kiri kanan ...

YanaNuar said...

Klakar la baby tu...tak cukup tangan dah ha pegang color pensil hihi..

Singgah balas kat cni dan follow awak jugak yek..dah masukkan dlm list juge =)

Momma Mia said...

wah byknyer color pencil ellesya... nk pinjam boleh...

'NuReeN' said...

chekna : hehhee... ellesya sebenarnya kidal tp saya ajar juga guna tangan kanan so jadi la srupa itu.. guna 2 2 tangan..

yananuar : klau kaki pon dia pandai pegang pencil clr 2 sure x lepas peluang kan..ehhehe.. N tq jadi follower saya..

mommamia : boleh.. meh la join..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011