" PC fair at PISA"

Xtvt weekend pon bermula.. kami ke PISA ada PC fair N nak cari harddisk utk laptop daddy..
Berjalan bersama dari parking kereta ke dlm bangunan PISA..

Dah sampai.. suasana dalam PC fair yang agak lengang.. yerr la dah kami p hari jumaat org lain keja kami plak cuti.. hehehe.. skali skala cuti panjang kan..


Ellesya di dukungan daddy..
Sampai kat 1 gerai jual beg2 laptop & tetiba daddy cakap nak belikan untuk mummy.. wow suprize.. sure la nak sbb mummy x dak lagi beg laptop.. mcm2 jenis ada.. perasan tak?? dkt bhgn atas kosong tu la tmpt asal beg laptop mummy yang daddy belikan..
Sementara dok tunggu daddy discuss pasal harddisk ngan penjual kat c2 kami berposing2 la dlu.. hehhee...

1 ciuman sayang untuk ellesya..

Ellesya : ooooo mummy dapat beg baru, ellesya nak juga...
mummy : :)... ni la beg baru yang mummy dapat dari daddy.. tq so much daddy..

Ellesya : tgu la mummy, nanti daddy belikan lagi cantik untuk ellesya ... (dgn muka penuh riak)
aik.. ni knapa plak ni??? ellesya ckp tangan dia sakit, tp mummy tengok x dak pa2 pon.. saja la tu nak bermanja2.. emuah sayang ellesya..

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017