"ChiCkeN RicE ShoP"

"QUEENSBAY"
Tgh dok mencari2 tempat nak mkn ellesya sempat lg berposing2 atas krusi kat kedai ni.. seb baik tuan kedai x marah..


Bear pon nk posing jgk ka ellesya??

Akhirnya sampai jgk tmpt yg di tuju.. "Chicken Rice Shop"
Menu untuk ellesya.. sampai jerr trus sambar.. anak mummy ni lapar rupanya.. sempat lg dok tanya bear dia 2 nk mkn x??
Gaya ellesya mkn nasi ayam.. anak mummy ni dah pandai mkn sendiri..

Lepas mkn g mkn kat play ground dlm jusco queensbay..
Minggu dpnnya kami mkn lagi kat Chicken Rice shop tp bkn kami berdua kali ni bertiga.. bersama daddy tercinta..
Ellesya merajuk apa ngan daddy tu..

Lepas makan mummy mintak belon kat CRS.. Happy sgt anak mummy main kat tgh2 medan queensbay..
Ni tiru aksi dlm BARNEY..
Bawak belon dia msk kedai Puma..
Sempat di halang daddy..
Buat belon mcm bola plak..
Ellesya : daddy... kick daddy kick... kick the balloon

Main kt tempat biasa.. siap usung bear besaq lagi..
Kemana saja usung bear tu..
Besaq sgt bear tu daddy kena tolong angkat untuk ellesya..
Time to study dear.. bear pon kena study jgk..
Baiknya anak mummy ni.. bila besar kena rajin belajar mcm ni tau..
Sebelum balik kami pekena sundae cone dlu.. mummy chocotop, daddy orange sundae tak silap, N ellesya sundae vanilla..

Comments

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017