Friday, June 18, 2010

"TiAraNitA"

"Majlis kasih IBU dan anugerah kecemerlangan anak2 TIARANITA PULAU PINANG 2010"
~BAYVIEW HOTEL~
Bergambar kenangan bersama ahli TIARANITA PP sebelum acara bermula.. posing tetap posing..

Secara rasminya acara di mulainya dengan bacaan doa oleh Pn.Salmah.


Acara memotong kek sempena meraikan HARI IBU pada bulan may yang lalu diiringi alunan guitar serta meraikan hari lahir 2 staff TM.. Kek di sponser oleh BAYVIEW hotel..

Nyanyian lagu "IBU" oleh kumpulan TRULY MAMAS..
Part yang menarik.. MKN!! antara dessert yang tersedia.. kalau bab makan no1.. sepatutnya mkn yg berat2 dlu, ini tidak dessert diutamakan..

Untuk mengisi perut yang dh sedia kenyang..

Cabutan bertuah "59"..

Bawa blk bagi ellesya yang bukakan adiah cabutan bertuah.. yg berwarna ijau tu beg duit (kopek) yang dpt masa daftar diri, kira souvenir la....

Penuh xcitednya anak mummy ni buka hadiah..
Tattaraaaaa... tarik2.. mummy dapat pencil box.. secara rasminya akan menjadi hak milik abadi ellesya..
Tu dok korek apa plak tuu... dengan muncung2 mulutnya..

4 comments:

Fieza79 said...

mesti sonok..! suka sgt da majlis2 cam tu kat hotel lg..

desesrt yg plng tak tahan tgk..sedapp!

'NuReeN' said...

sronok.. bleh kenal staff2 lama N dr pelbagai unit.. happening sgt.. tema KEBAYA EXTRAVAGANZA plak tu..

mamalieyna said...

huik..muncung..baeek punya..hehe..

'NuReeN' said...

hikhikhik... muncung daddy dia cam 2..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011