Thursday, June 3, 2010

"WALLET"

Daddy sampai airport penang pkl 9.15pm.. flight delay 30mnt.. ellesya nmpk daddy trus lari peluk daddy kat pintu.. rindu sgt dekat daddy peluk penuh dengan senyuman.. klau mummy sempat ambik gambar masa ellesya lari dptkan daddy lagi terharu.. ;)

Untuk dinner mlm 2 kami singgah domino pizza..
Tattaraaaa.... ini la dia dinner kami mlm 2.. yummyyyy...

N muffin blueberry yg mummy buat ptg sebelum daddy sampai.. muffin ni mummy kukus sbb 2 nmpk x cantik atas dia kan.. klau bakaq sekata la..
Daddy show me wallet sementara yang dia guna 2mgu selepas wallet dia hilang..
Tgk xcited tak daddy?? pelan2 buka pastic bag yang berisi wallet hadiah dari mummy N ellesya..


Yea yea.. daddy dpt wallet.. happy sgt2 sbb daddy mmg suka design yg mummy pilih ni.. wallet ni kami beli dkt gurney plaza.. ada n3 pasai beli wallet ni kat n3 "beli wallet kat daddy" klau terlupa klik disini..

Harga?? ehmm ehmm... cuba teka?? hehehhe ;) BONIA RM2++.++ hikhikhik... untuk daddy mesti yang terbaik kan.. hope daddy jaga N sayang wallet ni mcm daddy syg mummy N ellesya k..emuah syg daddy..

2 comments:

Fieza79 said...

wahh bg adiah special wt daddy...bahagianya depa..
jrg2 jumpa sure ter sgt la happy kan..!

'NuReeN' said...

ellesya mmg rindu sgt2 kat daddy dia.. hari2 sebut nama daddy.. nmpk jerr daddy kat airport ari 2 trus lari peluk daddy.. tgk drama ellesya N daddy mcm nak teriak ja masa 2..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011