"WALLET"

Daddy sampai airport penang pkl 9.15pm.. flight delay 30mnt.. ellesya nmpk daddy trus lari peluk daddy kat pintu.. rindu sgt dekat daddy peluk penuh dengan senyuman.. klau mummy sempat ambik gambar masa ellesya lari dptkan daddy lagi terharu.. ;)

Untuk dinner mlm 2 kami singgah domino pizza..
Tattaraaaa.... ini la dia dinner kami mlm 2.. yummyyyy...

N muffin blueberry yg mummy buat ptg sebelum daddy sampai.. muffin ni mummy kukus sbb 2 nmpk x cantik atas dia kan.. klau bakaq sekata la..
Daddy show me wallet sementara yang dia guna 2mgu selepas wallet dia hilang..
Tgk xcited tak daddy?? pelan2 buka pastic bag yang berisi wallet hadiah dari mummy N ellesya..


Yea yea.. daddy dpt wallet.. happy sgt2 sbb daddy mmg suka design yg mummy pilih ni.. wallet ni kami beli dkt gurney plaza.. ada n3 pasai beli wallet ni kat n3 "beli wallet kat daddy" klau terlupa klik disini..

Harga?? ehmm ehmm... cuba teka?? hehehhe ;) BONIA RM2++.++ hikhikhik... untuk daddy mesti yang terbaik kan.. hope daddy jaga N sayang wallet ni mcm daddy syg mummy N ellesya k..emuah syg daddy..

Comments

Fieza79 said…
wahh bg adiah special wt daddy...bahagianya depa..
jrg2 jumpa sure ter sgt la happy kan..!
'NuReeN' said…
ellesya mmg rindu sgt2 kat daddy dia.. hari2 sebut nama daddy.. nmpk jerr daddy kat airport ari 2 trus lari peluk daddy.. tgk drama ellesya N daddy mcm nak teriak ja masa 2..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017