Monday, November 1, 2010

Balik awai... (patut kerr??%#@)

Semalam 28 oct 2010
Daku ada taklimat MAPS kat tanjung
dkt opis my luv
so sampai pkl 2ptg start pkl 2.30ptg
lepak dulu kat opis daddy
daddy purak2 bz walhal x bz manerr pon..
hhhmmm aperr yer my luv ni buat???

ooouuccchhhhh.... ghupa2nyeerrr dia masuk website mudah dok jual2 beskat yg tgh menjadi kegilaan dia skrg nih....


Daku di sisi sekadar memerhati.. ngeh3x... (perrgghhhh nmpk semua parut2 dimukaku ituewww)...

Abis taklimat pkl 4pm.. aku dah malas nak masuk opis.. dlm kpala dok pikiq elly ja.. discuss ngan my luv dia kata blk jerr la terus bwk elly jalan2...

wahhh... idea menarik... so aku dgn sepantas kilat 30 minit jer dh smpi umah.. ambik elly bwk blk mandi & p giant beli brg umah...

Sebelah malamnyerr... kami 3 beranak kuaq g queensbay.. daddy dh 3 kali ulang masuk toilet sakit perut.. cian daddy.. so kami berdua jerr la berposing2 sambil tunggu daddy...

Elly : lamanyerr daddy nih...

Merajuk ngan mummy asyik ambik gambo jerr... jom la ronda2..

sambil cekak pinggang elly pusing tgk mummy..

aksi boring elly tunggu daddy yg x kuaq2 lagi dr toilet...

Ni tempat wajib... layan la horse & kangroo ni dpn JJ..

Sebelum balik harus belikan sesuatu utk santapan dimlm hari seblm tdoq...

tetiba aku teringin nak mkn blueberry cheese tart, daddy plak green tea cake pastu kami 2 teringin yg piccas tgh tue, blueberry baked cheese cake... wahhh meriah betoi supper kami mlm td...


7 comments:

el said...

laki hang salah mkn ke?
asik kuar mlm je korg ni hehehehe

'NuReeN' said...

hehehe.. ntah la ape yg dimknnyerr ptg tue.. asyik buang jerr.. kami 2 mmg sama suka jerr buat peraburan..

zura@iwan said...

sonok elly ek..mama n daddy dia rajin bw jln2..hehehe....sonok dia...sedapnya kek..i like....

chugie said...

oo ngelat ek.. x mo masuk opis!

'NuReeN' said...

zura : elly klau nmpk ja kami 2 kita 'JOM RONDA2'.. ehehhe daddy dia ni mmg suka bwk jln2..

chugie : ehhehe... skali skala kan.. boleh blk lepak2 ngan anak

cik puan akish said...

hey sexy lady!!!!!sista elly.....sodap yah mamam kek..:)

'NuReeN' said...

cik puan akish : sexy kerr si elly nih??? hehehehe.... sedap tau green tea cake tue.. x pernah pon nk coba beli sblm nih.. mlm tue beli sedap pulok

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011