Balik awai... (patut kerr??%#@)

Semalam 28 oct 2010
Daku ada taklimat MAPS kat tanjung
dkt opis my luv
so sampai pkl 2ptg start pkl 2.30ptg
lepak dulu kat opis daddy
daddy purak2 bz walhal x bz manerr pon..
hhhmmm aperr yer my luv ni buat???

ooouuccchhhhh.... ghupa2nyeerrr dia masuk website mudah dok jual2 beskat yg tgh menjadi kegilaan dia skrg nih....


Daku di sisi sekadar memerhati.. ngeh3x... (perrgghhhh nmpk semua parut2 dimukaku ituewww)...

Abis taklimat pkl 4pm.. aku dah malas nak masuk opis.. dlm kpala dok pikiq elly ja.. discuss ngan my luv dia kata blk jerr la terus bwk elly jalan2...

wahhh... idea menarik... so aku dgn sepantas kilat 30 minit jer dh smpi umah.. ambik elly bwk blk mandi & p giant beli brg umah...

Sebelah malamnyerr... kami 3 beranak kuaq g queensbay.. daddy dh 3 kali ulang masuk toilet sakit perut.. cian daddy.. so kami berdua jerr la berposing2 sambil tunggu daddy...

Elly : lamanyerr daddy nih...

Merajuk ngan mummy asyik ambik gambo jerr... jom la ronda2..

sambil cekak pinggang elly pusing tgk mummy..

aksi boring elly tunggu daddy yg x kuaq2 lagi dr toilet...

Ni tempat wajib... layan la horse & kangroo ni dpn JJ..

Sebelum balik harus belikan sesuatu utk santapan dimlm hari seblm tdoq...

tetiba aku teringin nak mkn blueberry cheese tart, daddy plak green tea cake pastu kami 2 teringin yg piccas tgh tue, blueberry baked cheese cake... wahhh meriah betoi supper kami mlm td...


Comments

el said…
laki hang salah mkn ke?
asik kuar mlm je korg ni hehehehe
'NuReeN' said…
hehehe.. ntah la ape yg dimknnyerr ptg tue.. asyik buang jerr.. kami 2 mmg sama suka jerr buat peraburan..
zura@iwan said…
sonok elly ek..mama n daddy dia rajin bw jln2..hehehe....sonok dia...sedapnya kek..i like....
chugie said…
oo ngelat ek.. x mo masuk opis!
'NuReeN' said…
zura : elly klau nmpk ja kami 2 kita 'JOM RONDA2'.. ehehhe daddy dia ni mmg suka bwk jln2..

chugie : ehhehe... skali skala kan.. boleh blk lepak2 ngan anak
cik puan akish said…
hey sexy lady!!!!!sista elly.....sodap yah mamam kek..:)
'NuReeN' said…
cik puan akish : sexy kerr si elly nih??? hehehehe.... sedap tau green tea cake tue.. x pernah pon nk coba beli sblm nih.. mlm tue beli sedap pulok

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017