Tuesday, November 16, 2010

~Celebrate Besday ABG~

Di petang sabtu
melayan elly main calling2
katanya nak call daddy
walhal daddy tgh tdoq..
layanzzzz piccas elly di petang itueew...




Dia dah nmpk dahhhh...

DUCK.. hiasan..

suka main2 ngan duck tue..

hati2 yerr syg takut pecah..


Ellesya : duck ellesya... ;)


Ellesya : Yang ni BOY, yang ni GIRL..


ehehhee.... duck pon ada boy & girl kerr elly????


Mula nyusun2 atas kerusi paper together2 ngan bekas syampoo maklong bwk blk dr hatyai..


Elly khusyuk tak dilayannyerr mummy yg dr td asyik dok snap2ing pic dia..


2 2 ellesya punya...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

"Cake Ice cream"


(cake sedondon la ngan ellesya)

Tiba masa yg di nanti2...

celebrate besday my BIL

kami awalkan

besday sebenar 27/11 ni

dh kumpul ramei2 so kami celebrate la dulu..

ellesya dok perasaan tue cake besday dia.. hehee

sbb tue dok tunggu jerr dpn cake tue..


ellesya dh tak sabaq2 nak potong


Daddy : cake sapa tue??

Ellesya : sya punya la.. hehehe

daddy : eee perasaan la ellesya tue...


"Happy besday ABG"


Ellesya sukerrr sgt nak potong cake..




Nak suap sendirik..


Mummy : kita share k ellesya....

ellesya : ok




Daddy yg baru bgn tdoq penuh xcited mkn cake.. mmg sedap tol cake tue.. kami mkn smpi licin ptg tue jgk..



5 comments:

el said...

mn korg beli cake tu..sedap smpi licin tu hehehe

'NuReeN' said...

el ~

hahaha... sehingga menjilat jari...
kak ipaq aku yg beli, x tau la dia beli kat na, kami sampai tgh ari tue dh ada dlm icebox..

chugie said...

elly pandai verangan ye.. apa lah yg di cakapkan masa buat call tu ye..

and the cake, very cantik lah!

'NuReeN' said...

chugie ~

klau ckp phone slalu mintak daddy dia beli vitagen & blk cpt cikit nak g naik horse kat JJ..

cake tue cantik & sedap sgt...

kasihredha said...

Nureen..selamat aidil adha
nak kiss elly sikit...muaahhh

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011