~Celebrate Besday ABG~

Di petang sabtu
melayan elly main calling2
katanya nak call daddy
walhal daddy tgh tdoq..
layanzzzz piccas elly di petang itueew...




Dia dah nmpk dahhhh...

DUCK.. hiasan..

suka main2 ngan duck tue..

hati2 yerr syg takut pecah..


Ellesya : duck ellesya... ;)


Ellesya : Yang ni BOY, yang ni GIRL..


ehehhee.... duck pon ada boy & girl kerr elly????


Mula nyusun2 atas kerusi paper together2 ngan bekas syampoo maklong bwk blk dr hatyai..


Elly khusyuk tak dilayannyerr mummy yg dr td asyik dok snap2ing pic dia..


2 2 ellesya punya...


*

*

*

*

*

*

*

*

*

"Cake Ice cream"


(cake sedondon la ngan ellesya)

Tiba masa yg di nanti2...

celebrate besday my BIL

kami awalkan

besday sebenar 27/11 ni

dh kumpul ramei2 so kami celebrate la dulu..

ellesya dok perasaan tue cake besday dia.. hehee

sbb tue dok tunggu jerr dpn cake tue..


ellesya dh tak sabaq2 nak potong


Daddy : cake sapa tue??

Ellesya : sya punya la.. hehehe

daddy : eee perasaan la ellesya tue...


"Happy besday ABG"


Ellesya sukerrr sgt nak potong cake..




Nak suap sendirik..


Mummy : kita share k ellesya....

ellesya : ok




Daddy yg baru bgn tdoq penuh xcited mkn cake.. mmg sedap tol cake tue.. kami mkn smpi licin ptg tue jgk..



Comments

el said…
mn korg beli cake tu..sedap smpi licin tu hehehe
'NuReeN' said…
el ~

hahaha... sehingga menjilat jari...
kak ipaq aku yg beli, x tau la dia beli kat na, kami sampai tgh ari tue dh ada dlm icebox..
chugie said…
elly pandai verangan ye.. apa lah yg di cakapkan masa buat call tu ye..

and the cake, very cantik lah!
'NuReeN' said…
chugie ~

klau ckp phone slalu mintak daddy dia beli vitagen & blk cpt cikit nak g naik horse kat JJ..

cake tue cantik & sedap sgt...
kasihredha said…
Nureen..selamat aidil adha
nak kiss elly sikit...muaahhh

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017