..::!!~Daddy VS Ellesya~!!::..

..::PS2::..

tengok la 2 beranak ni
dari gaya ellesya bagai dia pon pandei
main game keta tue
mcm tgh dok lwn ngan daddy..

Khusyuk menekan button...

Mummy : ellesya... laju2x potong daddy..

Tak puas hati dari menerap terus duduk..

COOOLLLL....

Ellesya: Daddy.... nak duduk cini..

Daddy : ni mcm nak potong daddy la ni..

Hehhheee.... 2 pemain dgn 1 bijik keta..

Penuh khusyuk & tawadduq

Ellesya : dishhhh3x... daddy....

Daddy : yyyeeeeaaahhhhh....

Terus tdoq belakang daddy tanda protes atas kekalahnya..

Relax nmpk!!!!

Meneruskan perjuangan..

Tersenyum bila tgk keta daddy langgaq pokok...

Ellesya : aaalllaaaaaa.......

Terus bangun nak tinggal daddy main soang2x..

Comments

chugie said…
amboi elly tu, cam yoyo ooo je die main kan?
Amy Syaquena said…
salam..

Kusyuk dan tawaduknya dia main ye..he3
'NuReeN' said…
chugie : a'ah.. mcm terror..hehhe walhal daddy je mainnyerr...

amy syaquena : kumslm.. dia mmg gitu, klau main x der pandang2 lain..
kasihredha said…
daddy elly kena buat2 kalah unk membahagiakan elly..hihi
Myra Jay said…
Hehee, suka tgk gaya u'r cute daughter Aleesya, mcm2 gaya ada.. :)
wantie said…
hohoho.. main sampai kat ats belakang daddy allesya ni. hiksss. memang cute ar
Ieza said…
amboi bukan main..he3..

nureen ada award dari ieza..sila2 ambil yer..

IeZzA: award dari apple sweets..thanks a lot
el said…
berkumbang bilik hang..hahahahaha
mamalieyna said…
amboii..gaya cam main betui2x je ellisya ni yeeeh..hehe..sweet anak beranak ni tau! ^_^
'NuReeN' said…
kasihredha : hehehehe... elly xsyen jerr.. aderr pon 1 bijik keta ja yg depa main..

myra : elly no 1 klau bab2 buat mimik muka & aksi ni..

wantie : elly manja ngan daddy, suka la naik atas bdn buat kuda la, lompat2 la..

ieza : ok nanti nureen terjah ambil award tue k ;) tq..

el : bkn bilik aku el.. bilik abg ipaq aku kat jitra..

eina : dia suka tiru gaya daddy dia.. apa yg daddy suka dia pon suka.. ;p

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017