Friday, November 19, 2010

..::!!~Daddy VS Ellesya~!!::..

..::PS2::..

tengok la 2 beranak ni
dari gaya ellesya bagai dia pon pandei
main game keta tue
mcm tgh dok lwn ngan daddy..

Khusyuk menekan button...

Mummy : ellesya... laju2x potong daddy..

Tak puas hati dari menerap terus duduk..

COOOLLLL....

Ellesya: Daddy.... nak duduk cini..

Daddy : ni mcm nak potong daddy la ni..

Hehhheee.... 2 pemain dgn 1 bijik keta..

Penuh khusyuk & tawadduq

Ellesya : dishhhh3x... daddy....

Daddy : yyyeeeeaaahhhhh....

Terus tdoq belakang daddy tanda protes atas kekalahnya..

Relax nmpk!!!!

Meneruskan perjuangan..

Tersenyum bila tgk keta daddy langgaq pokok...

Ellesya : aaalllaaaaaa.......

Terus bangun nak tinggal daddy main soang2x..

10 comments:

chugie said...

amboi elly tu, cam yoyo ooo je die main kan?

Amy Syaquena said...

salam..

Kusyuk dan tawaduknya dia main ye..he3

'NuReeN' said...

chugie : a'ah.. mcm terror..hehhe walhal daddy je mainnyerr...

amy syaquena : kumslm.. dia mmg gitu, klau main x der pandang2 lain..

kasihredha said...

daddy elly kena buat2 kalah unk membahagiakan elly..hihi

Myra Jay said...

Hehee, suka tgk gaya u'r cute daughter Aleesya, mcm2 gaya ada.. :)

wantie said...

hohoho.. main sampai kat ats belakang daddy allesya ni. hiksss. memang cute ar

Ieza said...

amboi bukan main..he3..

nureen ada award dari ieza..sila2 ambil yer..

IeZzA: award dari apple sweets..thanks a lot

el said...

berkumbang bilik hang..hahahahaha

mamalieyna said...

amboii..gaya cam main betui2x je ellisya ni yeeeh..hehe..sweet anak beranak ni tau! ^_^

'NuReeN' said...

kasihredha : hehehehe... elly xsyen jerr.. aderr pon 1 bijik keta ja yg depa main..

myra : elly no 1 klau bab2 buat mimik muka & aksi ni..

wantie : elly manja ngan daddy, suka la naik atas bdn buat kuda la, lompat2 la..

ieza : ok nanti nureen terjah ambil award tue k ;) tq..

el : bkn bilik aku el.. bilik abg ipaq aku kat jitra..

eina : dia suka tiru gaya daddy dia.. apa yg daddy suka dia pon suka.. ;p

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011