:: prezent???:::

~TQ SO MUCH TO MY HUSBAND~

Inilah diaaa.....
Hadiah yg ku terima dr asbenku terchinta kerna memahami hobby barunya ituewwww...
sungguh terharu... sesuai la dgn saiz rumahku.. ehhee kecik molek..
semua sudut ku snapping!!! hahhaa

Antara set yg diberi..

1. utk angkat tin pembakar

2. utk golek2 ayam.. kambing x boleh la....

3. utk angkat bila ayam golek dh siap masak...

boleh la buat ayam golek sndrik...


Cukup bagus la ini ubat.. mlm sesampainyerr kami dirumah dr kuale asben menyapu seluruh bdnnyerr ngan ini ubat.. supaya x la kekejangan keesokkan harinyerrr...

Comments

el said…
jgn lupa eh kalo msk2 tu bg kat aku sikit ahaks
'NuReeN' said…
ok set.. x lupo hg nyerrr
chugie said…
bestnyelah hadiah yg husben belikan tu..
'NuReeN' said…
chugie : tq... :).. nureen sukerrr
LYaFRINA said…
lps ni kena selalu buatkan kek utk en asben yer..
buat ayam pusing pon best!!
Fieza79 said…
alahaii..best adiah tu...kena kerap2 bakar ayam ke buat kek ke lps ni tau...hehee
'NuReeN' said…
lya : a'ah... dlm kpala ni dh set nk buat blueberry cheese tart heheh tp x tau la bilanyerr free..ehhee
'NuReeN' said…
FIEZA : nti nureen buat jemput kerumah k..hehhe..
zura@iwan said…
nureen...nnti buat ayam golek pggey ye..hehe
'NuReeN' said…
ok.. :)..
nak kena search recipe nih...
Ieza said…
ni nnti mesti makin rajin memasak kn...he3..sodap ti masak cam ayam bbq..yummy..
wantie said…
baik nyer ati ayam usben ko yer. hai.. bila la aku nak dapat cenggini. jeles weih!!!!!

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017