Thursday, November 18, 2010

" Sehari di Aidil ADHA"

Di pagi aidiladha
Lepas beraya di umah tok teh & tok
kami terus pulang ke rumah
elly sronok beraya kali ni
dpt jumpe sepupu dia
dpt kwn bermain.. slalu blk kg dia soang2 ja
tema kami 1 family pagi tue hijau & biru
Dari kiri : adrian, ellesya & daniel

RasDaniel = 5 tahun

Ellesya Afreena = 2 tahun

RasAdrian = 3 tahun

Daniel & adrian 2 beradik tp muka lain kan x nmpk mcm adik abg..


Main beskat.. elly suka naik beskat daniel so daniel kena la beralah tp elly ni kuat jgk mengayuh.. boleh carey daniel..

Adrian ada cikit perasaan jeles abg daniel asyik melayan elly ja..

Saling bantu-membantu.. ;)

Elly & adrian ni mmg main kejap jerr mula nak gaduh..

Elly marah kat adrian sbb ambik bear kecik dia dr dlm raga beskat..

Adrian x mau bg blk... elly pon teriak la.. mummy pujuk elly bg bear yg besaq cikit.. dia x mau.. last, bila adrian tgk elly teriak dia tetiba jd baik hati bagi blk bear tue...

Main sama.. abis umah berselerak..

Dari kejauhan mummy nmpk elly khusyuk bercerita.. ntah apa yg diceritakan kat abg daniel ya??? siap angkat tangan dgn aksi2 lagi..

Petangnya... siap mandi lepak bersama2 mak teh, mummy shera & adrian sambil melayan blog mummy...

Sambung lagi main beskat..

Penat main berenti mkn kejap.. elly mkn maruku mcm mkn nasi.. hehehe...

Dari dlm umah berpindah keluar plak.. elly suka duduk & berkwn ngan abg daniel

Ellesya : abg daniel baik..

Mula aksi romantik antara elly & daniel.. mulanya daniel x layan..

berbalas tp elly plak tak layannn....

aaaa.... baru sama2 melayan... beraksi bersama maruku..hehhee

huiiissshhhh.... ni adegan 18sx kerr??? elly ambik maruku dari mulut daniel..

Mummy shera pon nak jgk.. jelesss kerr?? hehee

Sepetang bersama maruku.. mlmnya x der plak mummy ambik gambo... setakat ni jerr di hari raya qurban..


5 comments:

el said...

seronok elly balik kpg ye
rmi kwn2..lebih kurang sebaya2 lak tu

mamalieyna said...

uik ada aksi 18sx tu..ngee..sweet..dh besar nnti tunjuk balik, agak2 malu tak diorang..hehe.

salam aidiladha!

'NuReeN' said...

el : a'ah.. semlm puas dipujuk x mau blk tau.. nak main ja.. kira dr pg smpi mlm la main3x.. mandi pon skali..

eina : hehehe.. tueww la kena simpan gambo tue.. rasanya tersipu2 malu kot..hehhe.. salam aidiladha eian..

Ieza said...

nampak meriah raya aidiladha kt rumah nureen...
seronok bila semua ada berkumpul sama..lagi seronok tengok gelagat anak2 dn anak buah kn...

anak2 ieza pas balik raya hari tu dh xnk balik sini..jadi semua tinggal kt kampung ngan atuk diorg..tinggal la ieza sorang kat sini..hu3

wantie said...

aksi 18sx ???? hiksss.. bebudak kocik tak per.kalau dah besau nanti, jgn tau.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011