Thursday, November 4, 2010

::Keloksi Muncung Ellesya::

Lagi 1/2 jam nak balik
Walaupon kejaku byk lagi
aku nak relax kejap
layan blogku ini..
antara koleksi ellesya dr kecik sampai besar
dlm posing muncungnye ituewww...

Ni muncung yg x berapa jelas.. ellesya 9jam selepas dilahirkan..
Ambik gambo dr bilik Baby
Nurse nak amtar naik Wad mummy lambat sgt so mintak asbne trun ambik gambo dulu...

Ellesya 2 Bulan.. makin menjadi2 muncung nyerr..

Ellesya 3 bulan.. lawan muncung sapa paling sexy..hehehe

Ellesya 4 Bulan, bergambar di Hotel Awana Genting..

kecik2 dah ajaq berjalan2..

Ellesya 4 bulan jugak, turun dari genting jumpe my sister yg dok ampang

Baju ijoo tue kami shopping kat genting sbg kenangan..

Ellesya 1 tahun, dah pandei naik atas meja..

piccas snap ngan camera jerr sbb masa ni camera dah di curik masa rumah kena pecah tuee...

Ellesya 1 tahun 3 bulan... teruja ngan aksi aznil dlm cerita tom2 bak

1 Tahun 8 bulan.. kuaq jln2 ngan daddy ke Gurney

1 Tahun 10 bulan..

kami kat gurney p beli botoi aiq masak elly..

kat queensbay dah x der choice so lajak la ke gurney...
Elly bergaya with handbag hello kitty kepunyaan PARKSON (action jerr)

1 tahun 11 bulan...

main toys kat umah wan (baling, kedah)

mummy mintak nak main jgk elly kedekut x mau bg dia buat aksi muncung + kedekut..

2 tahun 1 bulan..

Gambar masa raya tahun ni.. kami otw nak beraya umah my frindz kat kuala ketil, kedah

tgk baby dia baru 36 hari..

2 tahun 2 bulan..

Ha.... ni gambar terbaru.. gambar masa kami g kuale minggu lepas... minum aiq strawbery sampai muncung2 mulut...

12 comments:

zura@iwan said...

patut la drpd kecik suka buat muncung tu..haha..

Ieza said...

ala.. comeynya elly..

'NuReeN' said...

zura : mmg dr kecik suka ja muncung2kan mulut tue.. bila dh besaq klau kita ckp mulut muncung lagi dibuatnyerr

ieza : elly : tq aunty, elly mmg comel..

Fieza79 said...

amboi..dari kecik smpai besor...muncung tak abis2...hehee

'NuReeN' said...

fieza : bertambah muncung klau ditegur..

Mommy Pinky said...

Jemput ke blogshop mommy, menjual mp3 yg cute miut :) http://www.kawaiigadget.com/

wantie said...

hohohohoho... ratu muncung ni.kalau majuk elly

LYaFRINA said...

hehehhehe..comeiiiiii!!!
suka buat pose muncung2 yerrrr..

suker tgk pic elly lawan muncung dgn daddy dia tu.. cute j.

'NuReeN' said...

mummypinky : ok nti saya terjah..

wantie : ratu muncung sedunia hahhaaa...

lya : mmg dr kecik lya, suka sgt buat muncung.. pic lwn tue kebetulan masa snap tgk 2 2 muncung hehee

az rina a.k.a jaijina said...

salam singgah, tgok muncung allesya..

chugie said...

memang dr kecik ek die suke muncung camtu.. ni mesti ibunye suke muncungkan mulut masa pregnant ni..heheh:D

tp tetap cute..

'NuReeN' said...

azrina : tq sudi singgah..

chugie : hhmmm myb kot.. x perasan plak..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011