::Keloksi Muncung Ellesya::

Lagi 1/2 jam nak balik
Walaupon kejaku byk lagi
aku nak relax kejap
layan blogku ini..
antara koleksi ellesya dr kecik sampai besar
dlm posing muncungnye ituewww...

Ni muncung yg x berapa jelas.. ellesya 9jam selepas dilahirkan..
Ambik gambo dr bilik Baby
Nurse nak amtar naik Wad mummy lambat sgt so mintak asbne trun ambik gambo dulu...

Ellesya 2 Bulan.. makin menjadi2 muncung nyerr..

Ellesya 3 bulan.. lawan muncung sapa paling sexy..hehehe

Ellesya 4 Bulan, bergambar di Hotel Awana Genting..

kecik2 dah ajaq berjalan2..

Ellesya 4 bulan jugak, turun dari genting jumpe my sister yg dok ampang

Baju ijoo tue kami shopping kat genting sbg kenangan..

Ellesya 1 tahun, dah pandei naik atas meja..

piccas snap ngan camera jerr sbb masa ni camera dah di curik masa rumah kena pecah tuee...

Ellesya 1 tahun 3 bulan... teruja ngan aksi aznil dlm cerita tom2 bak

1 Tahun 8 bulan.. kuaq jln2 ngan daddy ke Gurney

1 Tahun 10 bulan..

kami kat gurney p beli botoi aiq masak elly..

kat queensbay dah x der choice so lajak la ke gurney...
Elly bergaya with handbag hello kitty kepunyaan PARKSON (action jerr)

1 tahun 11 bulan...

main toys kat umah wan (baling, kedah)

mummy mintak nak main jgk elly kedekut x mau bg dia buat aksi muncung + kedekut..

2 tahun 1 bulan..

Gambar masa raya tahun ni.. kami otw nak beraya umah my frindz kat kuala ketil, kedah

tgk baby dia baru 36 hari..

2 tahun 2 bulan..

Ha.... ni gambar terbaru.. gambar masa kami g kuale minggu lepas... minum aiq strawbery sampai muncung2 mulut...

Comments

zura@iwan said…
patut la drpd kecik suka buat muncung tu..haha..
Ieza said…
ala.. comeynya elly..
'NuReeN' said…
zura : mmg dr kecik suka ja muncung2kan mulut tue.. bila dh besaq klau kita ckp mulut muncung lagi dibuatnyerr

ieza : elly : tq aunty, elly mmg comel..
Fieza79 said…
amboi..dari kecik smpai besor...muncung tak abis2...hehee
'NuReeN' said…
fieza : bertambah muncung klau ditegur..
Mommy Pinky said…
Jemput ke blogshop mommy, menjual mp3 yg cute miut :) http://www.kawaiigadget.com/
wantie said…
hohohohoho... ratu muncung ni.kalau majuk elly
LYaFRINA said…
hehehhehe..comeiiiiii!!!
suka buat pose muncung2 yerrrr..

suker tgk pic elly lawan muncung dgn daddy dia tu.. cute j.
'NuReeN' said…
mummypinky : ok nti saya terjah..

wantie : ratu muncung sedunia hahhaaa...

lya : mmg dr kecik lya, suka sgt buat muncung.. pic lwn tue kebetulan masa snap tgk 2 2 muncung hehee
salam singgah, tgok muncung allesya..
chugie said…
memang dr kecik ek die suke muncung camtu.. ni mesti ibunye suke muncungkan mulut masa pregnant ni..heheh:D

tp tetap cute..
'NuReeN' said…
azrina : tq sudi singgah..

chugie : hhmmm myb kot.. x perasan plak..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017