Monday, November 15, 2010

!! Gurau senda di Jalanan !!

Jitra banjir dah 2 minggu berlalu
(RUMAH PIL)
mummy & elly x blk jenguk lagi
so minggu ni la paling sesuai kan
so pagi sabtu lps kami bersiap2 la nak blk..
tak ketinggalan...
daddy bwk balik dgn hasil tangkapkannya mlm td
daddy p memancing..
dapat ikan kerapu, ikan apa ntah lagi mummy x ingat..
ada la dkt2 10ekor
besar2 plak tue..

Elly dah ready nk naik keta..
yea.... balik kg!!

Muka xcited sambil bermuncung2an..

dah ready!!!

lets goooo....

layannzzzz....


original curly ok... tak sabaq nak tunggu panjang...

suka duduk cini.. pastu kaki dia kena la letak atas kerusi..

slalu kami x bg space kat elly hehee..

hehehe... 2 beranak x abis2 berposing wit spek memasing..


Cubaan letak spek atas kpala...

Aksi menggoda la tue...

Huissshhh... muncungnyerrr...

ellesya : daddy tgk sya plak... cantik x???

daddy : cantiiikkkkkk......

Dah nak sampai TMN RASA SAYANG, JITRA..

Tok Ngan Wan dah x sabaq nak peluk cucu kesayangan ni...


10 comments:

LYaFRINA said...

oo.. kg naik banjir yer..
msti teruk gak kan..
dgr citer, kt trg ni pon bakal banjir besar gak.. ntah la.. mintak2 la jauh la...

comel rambut elly... curly!!

'NuReeN' said...

teruk jgk la lya..
smpi parat lutut..
nak basuh tue yg renyah.. selut pepaham ja la...

nureen mmg x sabaq nk tgu rambut elly panjang...

zura@iwan said...

rumah mak ayah nureen banjir jugak ek? teruk ke?

amboi sakan betui elly & papa dia posing yer..hehe

'NuReeN' said...

umah PIL yg banjir..
klau umah mak abah nureen banjir abis la kupang jd pulau...

Fieza79 said...

wahh mcm2 aksi elly...muncung suma ada..hahaa

Nureen...sila la join GA fieza hehehh..

'NuReeN' said...

fieza : ok nti nureen terjah k.. bz sgt skrg ni..

kasihredha said...

comey nya elly..spek pun cantik gak

chugie said...

balik kg ka? syoknye die..

'NuReeN' said...

kasih redha :
elly : elly mmg comelll hehhehe.. spek ni daddy yg beli... cantiiikkkk.....

chugie : a'ah.. blk kg jenguk umah tokwan lps banjir.. ;p

Ieza said...

ada jer gelagat elly yang mencuit hati..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011