AP @ ayam penyet AEON perda, PENANG

assalamualaikum..... 
autopublish

otw ke AEON perda, penang
kami sangat2 jarang terjah cini
sbb AEON ni kat tanah besar, kami kan dok dlm island
so dah kebetulan nk balik kg, kami singgah lunch jap

ellesya nmpk mcm dah matured kan
dah besar la anak mummy & daddy ni

ellesya paw mummy nak tudung purple ni
skrg everything nak purple
pink dah kurang.. so xcited la nak pakai kan

mood bertudung... insyaALLAH, kami akan latih ellesya supaya lebih kerap bertudung :)

apa yg ditulis la agaknya
siap mintak pencil & kertas nak conteng2 kat casher dpn

ellesya mmg kidal, sama mcm daddy
sbb tu kadang2 suka tersilap tulis
ikut mcm tulisan jawi hahhaa...
salah tue... bukan tuisday tp tuesday.. usaha lagi yerrr

x sempat nak snap ellesya tulis, mother, father, small brother & sister...
good girl.. :)

menu kami hari tu
tapi ntah la, tekak ni rasa dah tak brapa sedap la
masa mula2 restron ni buka, rendang n sambal dia paling sedap
tapi ri tu mmg out terus... huhuuuu

alhamdulillah... rezqi kami utk tgh ari tu :)
 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Nurzakiah Hanum said…
wow comelnya akak nie
Rizziela said…
comel ajer pakai tudung
comel je aleesya bertudung..kyra klu jln2 taknak pakai tdg..pakai kjp je..pastu rimas dah..wuwuwuwu
dhia pun suke pepel..
comel jer ellesya pakai tudung bawal..
eima said…
mmg nampak cantek la die kan ... comey betui
syawalsimpsons said…
nampak comel je si kakak ni tau...alamak aeon perda ni mmg dekat sangat ngan umah kakak sue ni
syawalsimpsons said…
nampak comel je si kakak ni tau...alamak aeon perda ni mmg dekat sangat ngan umah kakak sue ni
Kakzakie said…
Ellysya tambah manis dan comel bila bertudung..
Cho Zila said…
memang comeller kakakni..bertudung lebih nampak matang .. kedai2ni tuler tak pahamnyer tak jaga standard... dulu sedap lepaihtu out..
wantie said…
Ellesya ni pakai kaler ape pun comey... kidal ek.sama la mcm Aleesya..ntah ntah nenanti Aleesya menulis pun terbalik gitu jugak pa..

amboi ayam penyetttt...memang terpenyet betul betul ni
Zura@Iwan said…
sgt ayu elly pakai tudung tu weh
alhamdulillah..practice make prefect..hehe.

ak pun jarang sekali pegi Aeon Perda sn...nmpk sedap ayam penyet tu ha..
el said…
elesya tulis cam tulisan jawi..hehehe xpelah pelan2 nti pandailah dia..

byk lauk uols order..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017