Monday, March 24, 2014

AP @ ayam penyet AEON perda, PENANG

assalamualaikum..... 
autopublish

otw ke AEON perda, penang
kami sangat2 jarang terjah cini
sbb AEON ni kat tanah besar, kami kan dok dlm island
so dah kebetulan nk balik kg, kami singgah lunch jap

ellesya nmpk mcm dah matured kan
dah besar la anak mummy & daddy ni

ellesya paw mummy nak tudung purple ni
skrg everything nak purple
pink dah kurang.. so xcited la nak pakai kan

mood bertudung... insyaALLAH, kami akan latih ellesya supaya lebih kerap bertudung :)

apa yg ditulis la agaknya
siap mintak pencil & kertas nak conteng2 kat casher dpn

ellesya mmg kidal, sama mcm daddy
sbb tu kadang2 suka tersilap tulis
ikut mcm tulisan jawi hahhaa...
salah tue... bukan tuisday tp tuesday.. usaha lagi yerrr

x sempat nak snap ellesya tulis, mother, father, small brother & sister...
good girl.. :)

menu kami hari tu
tapi ntah la, tekak ni rasa dah tak brapa sedap la
masa mula2 restron ni buka, rendang n sambal dia paling sedap
tapi ri tu mmg out terus... huhuuuu

alhamdulillah... rezqi kami utk tgh ari tu :)
 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow comelnya akak nie

Rizziela said...

comel ajer pakai tudung

Syima ~Mama Kyra~ said...

comel je aleesya bertudung..kyra klu jln2 taknak pakai tdg..pakai kjp je..pastu rimas dah..wuwuwuwu

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

dhia pun suke pepel..
comel jer ellesya pakai tudung bawal..

eima said...

mmg nampak cantek la die kan ... comey betui

syawalsimpsons said...

nampak comel je si kakak ni tau...alamak aeon perda ni mmg dekat sangat ngan umah kakak sue ni

syawalsimpsons said...

nampak comel je si kakak ni tau...alamak aeon perda ni mmg dekat sangat ngan umah kakak sue ni

Kakzakie said...

Ellysya tambah manis dan comel bila bertudung..

Cho Zila said...

memang comeller kakakni..bertudung lebih nampak matang .. kedai2ni tuler tak pahamnyer tak jaga standard... dulu sedap lepaihtu out..

wantie said...

Ellesya ni pakai kaler ape pun comey... kidal ek.sama la mcm Aleesya..ntah ntah nenanti Aleesya menulis pun terbalik gitu jugak pa..

amboi ayam penyetttt...memang terpenyet betul betul ni

Kylie wenn said...

Yummy!~

Zura@Iwan said...

sgt ayu elly pakai tudung tu weh
alhamdulillah..practice make prefect..hehe.

ak pun jarang sekali pegi Aeon Perda sn...nmpk sedap ayam penyet tu ha..

el said...

elesya tulis cam tulisan jawi..hehehe xpelah pelan2 nti pandailah dia..

byk lauk uols order..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011