Monday, March 3, 2014

kereta2 mewah emir... parking lot terbaeekkkkk

assalamualaikum..... 
autopublish 

masa weekend, lepak2 kat umah
layan anak teruna main keta
kakak g main kat umah bb sitter
ari sekolah skrg dia dh jarang singgah umah bb sitter
sbbnyerr dok g lepak jiran dpn umah nureen
memb asben gak :)

so anak teruna ngan mummy gojes jerr la d umah ari tu
mr daddy dah naik bukit ngan basikalnya

gini la emir bila keta dia masuk parking
ni dh kena claim insurans ni
kemik depan belakang hahhaaa...
nmpk x lg 2 bijik nak masuk line

emir ternampak FM ni kat petiice dapur
apa lagi, ambik kerusi la.... bawak mai depan
haiaaayyyaaaaaa

tut tut pon join
so 2 kenderaan asing masuk group keta2 mewah hot wheel hahhaa
mula tu emir cuba dirikan bas n tut tut tue
mana boleh.. tu kan fm, so kena la kona baringgg

satu lagi pe'el emir
klau kita sikat rambut dia pas mandi, dia tak marah tp tangan dia akan naik la
dia akan kacau2 kan kepala dia, biar nmpk rambut tu berserabut...

tempat simpanan kete2 mahal nih.. port terbaeekkkk

dia lah punya kerja
p krobek2 kan keta bomba tu smpi berlubang
pastu buat tempat parking keta2 mewah dlm tu
hahhaa
so masa g hotel ri tu senang la
juz masukkan keta2 kecik dlm keta bomba hahhaa

tak dakkk....
keta2 dia semua dh tak dak la tue
dok dlm perut bomba....

bawak keluar balik....
mula menyusun...

harus kemas n rapi kan
kali ni abes la pintu2 keta kemek...
byk ni nak kena claim insurans

adakah emir sedang mengamati setiap keta2nya???

masih belum puas ati dgn susunan keta kuning tu

yeeeaaahhhh... keta bomba pon nak beratuq jugakkk

bila emir asyikkk main keta, mummy???

asyikkk la layannn crita korea.. hehhee

dimanakah persamaan kami???
hahhaa adakah pada warna kulitnya?
pada matanya... :)
sayang emir ketat2...
___________________________________________________________________________________
jom singgah


8 comments:

mamaarifakeem said...

Amboi khusyuk sungguh dia bab kereta ye... :-)
Main sorang2 jer ke emir...

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi
banyaknya mainan dia

syawalsimpsons said...

mmg budak2 laki ni suke susun kete kan..mmg geng la ngan syawal..tp port parking kete mewah ni mmg kelakar la..ada je akal dier kan

Nad MamaZN said...

Budak laki senang .. Belikan kete senyap la
Klu ada ank pompuan ni
Pening nak belikan depa brg mainan..

diana said...

banyak nya...
mahak 2 pulak tu..hehehe

wantie said...

tak nampak pun persamaan tu. kat mana ek.. kulit tu rasanya Nureen cerah agi kot..

mmm.. ntah le.

el said...

lau kete mewah dia ilang..dia tau x hehe

Zura@Iwan said...

depa mmg suka susun noh
irfan pon mcm tu...

emir ikut sapa ntah...
kulit ikut sket mcm hg kot.hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011