game bdk gegurl...

assalamualaikum..... 
autopublish

layan ellesya kat atas katil b4 lelapkan mata
emir kat luar dok tgk cartoon ngan daddy
kami kaum hawa nak ngantok 

klau dah gegurlkan
mmg ellesya suka klau bab berfesyen & makeup2 bagai
layan jerr kan....
skrg makin kerap ellesya tanya nureen
bila dia nak ada umah sendiri (maksud dia bilik sendiri)
ellesya panggil umah.. hehhe

sweetkan
ellesya & mummy :)

hari ni & esok nureen ada d kelantan
ada NMO CONTINUOUS IMPROVEMENT &  INNOVATION CONVENTION 2014 (ICC)
peringkat national
nureen bawak family semua.. hehe
alang2kan... bleh jln2 :)
doakan perjalanan kami selamat pergi & pulang yerr
amin... tq
ada org kelantan kat cni??
nureen stay kat hotel perdana kota bharu yerrr...
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

syawalsimpsons said…
ala bakpe tak datang putrajaya, boleh jumpe kan..kikikik
lieyalatif said…
wahh bestnye nureen..aoutstation kat kelantan plak...dah le mkn sane sedap2 heheeheh...betul tu, kalo lieya pun sah2 angkut family gak hahaahahaha...alang2 berjalan kan...lagipun senang laa sbb anak2 nureen semua belum sekolah rendah lagi kan so pejam mate je laa ponteng tadika kan heheheheeh....

kakak sya ni mcm kakak mia mija laa...suke betul main game2 gini.... suke nooo make up2....pakai baju princess2...adoiii lieya yg pening sbb asek2 soh donlod game princess2 heheheehehe....
Zura@Iwan said…
best la dpt bawa family sekali noh..

slmt berkursus dan bercuti2..haha..
eima said…
suka la elesya tu kan .. die peminat princess
Gieyana said…
best beb g sana..leh meroyan shopping..

budak2 pompuan mmg suka bendalah nie la kot noh..sama mcm anak aku juga tp now dia dh school, byk buat homework..:)
mamaarifakeem said…
Yg pntg boleh bawa family, best2x..
Ihiks.. acik na pun download game gini masuk tab, suka tengok..ahaks..
el said…
nak keropokkkkkkkkkkkkkk
have a nice and safe journey
nama pon pompuan...

alaaa nureen ke kelantan ke? sy nk k penang plak mggu ni hhuhuhu
syoknya outstation sambil mkn angin :)
sama cam kyra suka layan games make up, fesyen, wedding dah nama pun gegirl kan..
wantie said…
nanti bagitau cam ne hotel tu nya environment yer. mcm nak terjah kelantan je ni...

kalau best nak stay kat situ jugak. hahahaha....

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017