Monday, March 17, 2014

game bdk gegurl...

assalamualaikum..... 
autopublish

layan ellesya kat atas katil b4 lelapkan mata
emir kat luar dok tgk cartoon ngan daddy
kami kaum hawa nak ngantok 

klau dah gegurlkan
mmg ellesya suka klau bab berfesyen & makeup2 bagai
layan jerr kan....
skrg makin kerap ellesya tanya nureen
bila dia nak ada umah sendiri (maksud dia bilik sendiri)
ellesya panggil umah.. hehhe

sweetkan
ellesya & mummy :)

hari ni & esok nureen ada d kelantan
ada NMO CONTINUOUS IMPROVEMENT &  INNOVATION CONVENTION 2014 (ICC)
peringkat national
nureen bawak family semua.. hehe
alang2kan... bleh jln2 :)
doakan perjalanan kami selamat pergi & pulang yerr
amin... tq
ada org kelantan kat cni??
nureen stay kat hotel perdana kota bharu yerrr...
___________________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

syawalsimpsons said...

ala bakpe tak datang putrajaya, boleh jumpe kan..kikikik

Nurzakiah Hanum said...

SELAMAT PAGI

lieyalatif said...

wahh bestnye nureen..aoutstation kat kelantan plak...dah le mkn sane sedap2 heheeheh...betul tu, kalo lieya pun sah2 angkut family gak hahaahahaha...alang2 berjalan kan...lagipun senang laa sbb anak2 nureen semua belum sekolah rendah lagi kan so pejam mate je laa ponteng tadika kan heheheheeh....

kakak sya ni mcm kakak mia mija laa...suke betul main game2 gini.... suke nooo make up2....pakai baju princess2...adoiii lieya yg pening sbb asek2 soh donlod game princess2 heheheehehe....

Zura@Iwan said...

best la dpt bawa family sekali noh..

slmt berkursus dan bercuti2..haha..

eima said...

suka la elesya tu kan .. die peminat princess

Gieyana said...

best beb g sana..leh meroyan shopping..

budak2 pompuan mmg suka bendalah nie la kot noh..sama mcm anak aku juga tp now dia dh school, byk buat homework..:)

mamaarifakeem said...

Yg pntg boleh bawa family, best2x..
Ihiks.. acik na pun download game gini masuk tab, suka tengok..ahaks..

el said...

nak keropokkkkkkkkkkkkkk
have a nice and safe journey

Khai♥Rin : anies said...

nama pon pompuan...

alaaa nureen ke kelantan ke? sy nk k penang plak mggu ni hhuhuhu

Syima ~Mama Kyra~ said...

syoknya outstation sambil mkn angin :)
sama cam kyra suka layan games make up, fesyen, wedding dah nama pun gegirl kan..

wantie said...

nanti bagitau cam ne hotel tu nya environment yer. mcm nak terjah kelantan je ni...

kalau best nak stay kat situ jugak. hahahaha....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011