Monday, March 31, 2014

convention : 2nd day, kita enjoyyyyy!!!! b4 check out

assalamualaikum.....
autopublish 

hari ke 2
kecian plak nk kejutkan anak awal2 pagi
yerr kan, penat la pg ptg mandi kolam kan

8.30pg bila daddy ckp "sapa nak mandi kolam"
2 2 terus angkat kepala bangun
semangat klau bab mandi kolam kan
kuaq ja dr bilik, 2 beradik ni main kejar2 dpn koridor
pastu ntah mcm mana pas lari emir peluk kakak sya & terjatuh
kepala terkena la pintu c2..
lari terus dptkan mummy sambil nangis2...
hero mcm mana ni?

ri tu menu nasi kerabu
tapi tak sesedap nasi dagang semlm

kueh mueh & roti

yeahhh pulut + kelapa (nyoq) + ikan masin ni sodap
hampir habis dikerjakan dek mummy hehhee

laksa johor.. perrrggghhhh mmg sedap
masa mummy dok melantak sensorang
3 beranak dok berendam la

g2 la emir... dia lebih suka nak mandi kolam org dewasa

kakak sya plak baru jer join daddy & emir
b4 tu kakak sya dpt gang...
last b4 kami check out jap g bleh tgk pic gang ellesya

tgk emir
tergelak tau nureen masa dok draft n3 ni
kaki x smpi ada hati tue

daddy support dari bawah
kakak sya plak panjat belakang daddy

yesss... berjaya jugak naik ketebing

hahahaaa... sampai senget2 kepala emir nak elak dr air tue

pastu dok buat mcm ahli bomba plak kan

sronok tgk air tue dok memancut

lagi cubaan nak berenang

tgk la.. turun sendiri tau.. walaupon tau kolam tu dalam
sronok ker dok menjerit panggil daddy suruh pegang.. hahhaaaaaaa

mummy kekenyangan 
mls nk join mandi kolam
mandi dlm bilik ja la

muka malas jerrr kan hehee

kakak sya berenang sendiri

gaya spiderman plak
nak seberang jalan

u-turn plak dia

dlm emir dok main sensorang, kakak sya pon nak join

keterujaan emir ngan air pancutan tue

dr pic ni mcm gaya mcm org besar kan

siap landing atas tangga tu lagi
dr dlm air nmpk la emir duduk kat tangga tue

mummy rancak dok bersembang ngan Manager Perak Pn Haslina

dr jauh mummy snap pic last 3 beranak berendam
syg kan camera gegar ckit time ni

kami dh ready nak balik....
2 beradik berjersi kelantan
gomo kelantan gomo

emir mmg suka sungguh tawaf

kakak sya letih la tu nk duduk dlm stroller
tp mummy lebih refer biar emir yg duduk sbb jap g kat lobby x larat nak kepong...

ni la gang ellesya masa kat pool tadi

last b4 kami gerak balik
ni la dia lobby hotel :)
hotel ni bertaraf 5 bintang tau

tq en daddy, sbb luangkan cuti 2 ari untuk join convention mummy ni
pasni klau ada lagi, join tau hehehe :)


___________________________________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

Rizziela said...

bab terjun kolam..semua cargas bangun..x ketinggalan punya kan

eima said...

kakak sya siap sembur air kolam tu ... fuuyyyooo

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi

Ema Johari said...

anak-anak pantang jumpa kolam mandi...memang tak sahlah kalau tak mandi..

wantie said...

amboi..semangat tul emir nak mandi kolam... nampak lain le muka emir masa tengah nangis tu...

Nureen, gambar lagi satu ada le nak wat entry lain yang berkaitan. simpan jap. ngeee

kayyana said...

hehe.. patutla si emir nangis jatuh rupenye..seronok tgk anak anak happy.. bile sebut mandi kolam anak anak mesti excited kan

Sayangku Zie said...

seronok emir mandi kolam... dah lama tak bawak depa ni mandi kolam... cuti haritu tak sempat sibuk benda lain..

Zura@Iwan said...

menu breakfast dasat2 la weh
terliur ak ni..hehe

emir berani ha mandi kolam...lama tk bw Irfan mandi kolam..hehe..

lieyalatif said...

boleh tahan ligat si emir ni yeak nureen..kemain die dpt jumpe air hah...tegelak2 lieya tgk...mcm2 aksi ade hah...kakak sya tetap menten ayu princess2 die heheeheheh...

nureen ni mcm lieya laaa kalo perut dah kenyang jgn harap nak turun pool...lagi rela tersadai main kuis air ngan kaki akakaakakakak

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011