Wednesday, March 5, 2014

upin ipin versi emir

assalamualaikum..... 
autopublish 

godek2 dlm anset
jumpe pic ni
jom layannnn..........

cari dimana emir?
hahhaa.... abes la dia skali sepahkan tapaware...

pastu tinggal g2 jerr
klau time rajin dia sumbat blk dlm almari tu
klau x rajin, mummy la tukang kemas...

pastu rajin plak nak sapu sampah bagai

mcm cerita upin & ipin kan
wajib la sorang seketol drumstik

 bila dah gigit jer ayam tu " uuummmmmm"
tu la, mmg sebijik upin ipin dia tiru

 mkn ni pon smbil layan upin ipin

 sedapkannnn.....

 eh, mkn kena la duduk
x mau baring2 mcm ni....

 kakak sya pon ada skill tersendiri

 lepas mandi.. gaya superman plak hahhaa.....

bye4x


___________________________________________________________________________________
jom singgah


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

haha
mula2 tgk tergelak anum

el said...

alana pun suka gak punggah brg2 dlm almari hahahaha emir ni lagi dasat abis brg2 dapur dia wat keluar smpai landing dlm tu lagi hahaha terbaek la emir

eima said...

kus semangat bab sepah brg tu alisha la gemar buat ni .. letih haaih mam nkngemas ... nk bsh2 balik

Sue Bee said...

gelak tgk pic..anak2 cam tu la gayanya..mommy tukang kemas lepas tu

Zura@Iwan said...

seb baik irfan tk suka punggah drawer..hehe..

emir duduk dlm tu..risau plak ak..
kang papan tu tk kuat..tjatuh plak..huhu..

Nafira usof said...

hahaahha.. sabor jer lah.. abes bekas2 mummy dia disepahkannye.. semata2 nak masuk dlm gobok. hehehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

Hahaha...mcm kyra gak nk ayam cam upin ipin..2 ketul drumstick utk dia sorang :)

wantie said...

hahaha... dasyat ko emir..dalam lemari pun ko nak lepak...

dua dua anak k.t pun tak de sampai cenggini. emirrrrrr... ko buat aunty ketawa bahak bahak le..


tapi Aleesya ada la terlekat kat bawah sofa tak leh keluar. ahakssssssss

~MommyAqilMedina~ said...

Emirrr..auntie dah seriau dah tengok Emir masuk dalam gobok tu..hihih..biasalah anak lelaki kan..lasak sikit..

diana said...

bdak2 memang suka tengok upin ipin kan??

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011