Tuesday, March 25, 2014

convention : hotel perdana, kota bharu, kelantan

assalamualaikum..... 
autopublish 

hotel perdana kota bharu
click jer nama kat atas ni klau nk tgk view hotel dia yerr

kami smpi around pkl 1 ptg
terus check in.. lepak2 santai

emir teriak.. sbnyer dia nak jln2 kat koridor luaq bilik kami
so bila dh dukung bwk masuk bilik mula la teriak

bilik kami mmg luas, puas hati..
anak2 bleh lepak2 main kat cni

dah ada yg nak bancuh air yerr

trademark bila msk bilik air

sape yg jenguk tab tue
dah x sabar la kan
budak yg teriak tadi pon dh senyap bila tgk tab

ececeeee....

oouucchhhh sexynyerr...
emir dgn kasut pon x buka lagi dh buka air paip tu
kebetulan mmg 2 beradik ni belum mandi
sbb bertolak awal pagi dlm 7.30pg mcm tu

dah siap mandi, posing dpn cermin tu wajib
ansem dah aih...

dok set suhu bilik n set lampu mana nak on yerr
alat ni siap bleh kunci jam tidoq tau

bilik kami betui2 mengadap jln utama

ellesya ngan emir buat tirai tu mcm kelambu

santai d petang hari
mummy dok melayan 2 beradik ni, daddy dah lena d buai mimpi
letih kan drive dr baling ke KB

mula kakak sya tak bg emir join...
bila emir dok acah2... bru kakak sya ok

jgn smpi terjatuh sudah tirai tu

kami geledah almari plak
jumpak penimbang ni
hahaha, pakat kot timbang berat la
emir 11.7kg..

ellesya 16.7kg

timbang sama2 mmg byk la hahhaa

puas main dlm bilik, emir dh terbongkaq lena

kakak sya ngan daddy keluar p beli makanan
kuat angin petang tue
tgk la payung ellesya.. 

sampai tinggai rangka...
hahhaa... maklum ja payung 5hinggit jerr beli kat daiso
masa otw blk, daddy dh repair payung tu, dh ok balik hahhaa

singgah belikan makanan kat cni

petangnya, masa nureen kena masuk dewan siapkan boots
3 beranak ni p mandi kolam

layan abesss...

ni snap sndrik
dpt mata jerr hehhee

dh pandai berenang & menyelam...

emir masih teruja kerr...

satu lagi feel emir ni
dia lebih suka nak mandi kolam org dewasa
dh rasa tinggi kerr???

puas pujuk baru mau mandi kat kolam kanak2 balik

sbb boleh ligan bola tue

dlm pkl 5.45ptg, nureen join skali

tgk jerr la, x join mandi pon hehee

bola tu bkn hotel punya tp anak mat salleh tu punya
siap dok speking2 ngan ellesya lagi

puas mandi, main dlm bilik sebelum bersiap mkn mlm
buat port bawah meja tu, kata ellesya tu bilik & katil dia hahaha

masa dinner lupa plak nk snap pic...
dok layan mkn & layan anak2 makan...
dh kenyang, ellesya teman mummy masuk dewan utk last preparation...

ni la boots kami...
dlm pic ni bos nureen :)
convention esok start pkl 9pg :)

___________________________________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronok anak2

el said...

karpet otel tu cantik lah
ha lau dah ada bathtub tu surelah anak2 teruja..hehe

Ann said...

cantik hotelnye..tgk pn selesa je..boleh la nnti klu ke KB, try stay sini pulak

Zura@Iwan said...

besar bilik hotel ni..
siap ada bathtub mmg best lah..

wantie said...

kalau tetiba rasa nak meroyan ke kelantan leh la duduk sini. nampak lawa jer otelnya...

Syima ~Mama Kyra~ said...

Besar jgk hotel ni..nx time klu outsation ke KB bole la booking hotel ni..TQ ye nureen coz share the info :)

nurfadilah suardi said...

seronoknya mereka. so sweet

Nafira usof said...

bekerja sambil bercuti lah nih.
best jugak cam tuh kan~

kucing kurap said...

nak tanya ni bilik deluxe classic ke premier ?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011