convention : hotel perdana, kota bharu, kelantan

assalamualaikum..... 
autopublish 

hotel perdana kota bharu
click jer nama kat atas ni klau nk tgk view hotel dia yerr

kami smpi around pkl 1 ptg
terus check in.. lepak2 santai

emir teriak.. sbnyer dia nak jln2 kat koridor luaq bilik kami
so bila dh dukung bwk masuk bilik mula la teriak

bilik kami mmg luas, puas hati..
anak2 bleh lepak2 main kat cni

dah ada yg nak bancuh air yerr

trademark bila msk bilik air

sape yg jenguk tab tue
dah x sabar la kan
budak yg teriak tadi pon dh senyap bila tgk tab

ececeeee....

oouucchhhh sexynyerr...
emir dgn kasut pon x buka lagi dh buka air paip tu
kebetulan mmg 2 beradik ni belum mandi
sbb bertolak awal pagi dlm 7.30pg mcm tu

dah siap mandi, posing dpn cermin tu wajib
ansem dah aih...

dok set suhu bilik n set lampu mana nak on yerr
alat ni siap bleh kunci jam tidoq tau

bilik kami betui2 mengadap jln utama

ellesya ngan emir buat tirai tu mcm kelambu

santai d petang hari
mummy dok melayan 2 beradik ni, daddy dah lena d buai mimpi
letih kan drive dr baling ke KB

mula kakak sya tak bg emir join...
bila emir dok acah2... bru kakak sya ok

jgn smpi terjatuh sudah tirai tu

kami geledah almari plak
jumpak penimbang ni
hahaha, pakat kot timbang berat la
emir 11.7kg..

ellesya 16.7kg

timbang sama2 mmg byk la hahhaa

puas main dlm bilik, emir dh terbongkaq lena

kakak sya ngan daddy keluar p beli makanan
kuat angin petang tue
tgk la payung ellesya.. 

sampai tinggai rangka...
hahhaa... maklum ja payung 5hinggit jerr beli kat daiso
masa otw blk, daddy dh repair payung tu, dh ok balik hahhaa

singgah belikan makanan kat cni

petangnya, masa nureen kena masuk dewan siapkan boots
3 beranak ni p mandi kolam

layan abesss...

ni snap sndrik
dpt mata jerr hehhee

dh pandai berenang & menyelam...

emir masih teruja kerr...

satu lagi feel emir ni
dia lebih suka nak mandi kolam org dewasa
dh rasa tinggi kerr???

puas pujuk baru mau mandi kat kolam kanak2 balik

sbb boleh ligan bola tue

dlm pkl 5.45ptg, nureen join skali

tgk jerr la, x join mandi pon hehee

bola tu bkn hotel punya tp anak mat salleh tu punya
siap dok speking2 ngan ellesya lagi

puas mandi, main dlm bilik sebelum bersiap mkn mlm
buat port bawah meja tu, kata ellesya tu bilik & katil dia hahaha

masa dinner lupa plak nk snap pic...
dok layan mkn & layan anak2 makan...
dh kenyang, ellesya teman mummy masuk dewan utk last preparation...

ni la boots kami...
dlm pic ni bos nureen :)
convention esok start pkl 9pg :)

___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

el said…
karpet otel tu cantik lah
ha lau dah ada bathtub tu surelah anak2 teruja..hehe
Ann said…
cantik hotelnye..tgk pn selesa je..boleh la nnti klu ke KB, try stay sini pulak
Zura@Iwan said…
besar bilik hotel ni..
siap ada bathtub mmg best lah..
wantie said…
kalau tetiba rasa nak meroyan ke kelantan leh la duduk sini. nampak lawa jer otelnya...

Besar jgk hotel ni..nx time klu outsation ke KB bole la booking hotel ni..TQ ye nureen coz share the info :)
seronoknya mereka. so sweet
Nafira usof said…
bekerja sambil bercuti lah nih.
best jugak cam tuh kan~
kucing kurap said…
nak tanya ni bilik deluxe classic ke premier ?

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017