Thursday, March 6, 2014

isi ketam goreng sedap

assalamualaikum..... 
autopublish 

pernah mkn tak?
jom try buat...
macam mana boleh tau recipi ni?
hahaha... kebetulan p giant 2 bln lepas
ada la promoter tue dok promote srh rasa
pas rasa sedap terus dia bg recipi
mudah jerrr


tau tak isi ketam yg pjg2 tu

nin dia isi ketam tue
so isi ketam ni carikkan pjg2.. terpulang la nk buat kecik2 ker besar2 ke
nureen suka besar, puas nak mkn, tp cepat la habes hehee
pastu goreng, masa nk tarok dlm myk yg panas tu, klau boleh letak 1 1, agar tak bercantum..
wallaweiii sedappp... try la...


___________________________________________________________________________________
jom singgah


12 comments:

eima said...

keropok ketam ni la ye .. wahhhh bagus2

mama tisya said...

die jd mcm kerepek rangup ek?

Nurzakiah Hanum said...

good moning
drop here :)

Nana said...

nak cuba lah nanti...
tq nureen...

Nad MamaZN said...

Oo xtau plak leh jadi kerepek..
Leh try ni nnt

Syah Eida said...

kena cuba ni =)

el said...

malas nye nak carik2..yg dah siap goreng ada jual x hehe

wantie said...

Nureen buat k.t rasa mcm nak menggoreng menda tu je lah...

Nafira usof said...

bila goreng jadik rangup ke Nureen??

Zura@Iwan said...

ak penah tgk sapa ntah ceta psl isi ketam goreng ni..

nk try buat..tp tk terbeli lg isi ketam tu..hehe

wahida said...

wow, boleh try!!

tengkiu nureen!!

lieyalatif said...

ish nureen ni..pandai gode tau...menarik plak lieya tgk...bolehla try nanti..selalu org buat popia ketam jek....ni mesti sedap garing2 kan...tapi agak2 goreng tu meletup2 tak...fobia sikit kalo meletup2 nie huhuhuhu

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011