fondue di hati ellesya....

assalamualaikum.....
autopublish

anak dara kami dh byk kali request
bila tiba masa yg sesuai terus ckp nak bwk g mkn
xcited la kan... mmg ngidam dah anak dara ni

hepi kan... sblm maghrib lagi dh siap pakai baju tau
x lupa jugak anak teruna kami pon
walaupon masih belum ngerti apa2
tp mummy dia ni la siap2kan awal2
so pas smbhyg maghrib ja terus serbu queensbay

walaupon dh aim fondue, bila menu sampai kami tetap selak jugak
ellesya la laju.. cepat2 dia cari menu fondue tue

emir sebenornya baru bangun tidoq
 air suam ni dia minum berkali2

tak habes2 minum lagi

lagi dan lagi

emir ngan caranya
daddy plak.... ehemmmm2x ngan jam barunya
baru beli petang sabtu tu...


ni la jam baru daddy...
sbb skrg ni daddy dah mula activkan diri dengan bicycle
so bila ada jam ni boleh la set utk mengukur 
# degupan jantung setiap masa
# jumlah kalori yg terbakar
# total masa senaman 
# dan training zone indicator
betoi dak daddy????

bila mummy asyik snap pic anak2 n suami
ellesya plak nak snap pic mummy yg mcm kelesuan jekkk...

yeahhh fondue kami dah sampai

emir mcm terpinga seketika

dibekalkan garfu ni yerr

ellesya mmg sgt2lah xcited kan
1st ellesya ambik strawberry dulu celup dlm cekelat

suka tgk gaya ellesya
setiap inci sudut nureen snap

icecream plak... 

emir mmg x makan langsung
caya x?
dia lebih nak main jerr
memanjat sana cni
tu syibok dok srh kakak sya minum air masak
layannn jerr kakak ngan emir

ni la keja emir
dia nak padankan lilin bawah tu
berkali2 emir tiup tau

kakak sya menikmati sungguh sampai juling bijik mata
tgk la emir... x padam2 jugak lilin tu yerr

ntah kali ke brapa ni dok meniup lagi
mmg x padam pon

nikmat kan layan icecream tu

nmpk tak vanilla cake yg dh celup cekelat kat sblh kanan tue
bakal masuk dlm mulut mummy
yerr la dok snap yerr mknnyer tidak
so daddy tolong suapkan hehee

dah kenyang, mummy n daddy nak rest
so bwk anak2 lepak dlm aeon punya playground
bayar rm5 tiap sorang.. so main la sampai puas
mau kona baring lah emir tue

kakak sya mana?
dah dpt gang, x dernyerr nak main ngan emir
emir x pandai sgt nak berkawan so main sensorang
mummy & daddy melepet atas span lembut ujung padang hahaha

walaweiiii.....

yuuuuuuhhuuuuuuu

apa yg emir dok menjerit2 tue

baru muncul

last posing b4 balik
kami lepak dlm tu smpi guard mai
yerr la dh pkl 11mlm
aeon dah nk tutup la weiii
len kali kita lepak lagi yerr anak2... :)

tq so much daddy
bawak kami mkn kat haagendazs weekend lepas
syg daddy sgt2... :)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

syawalsimpsons said…
adoi menikmati sungguh muka si ellesya makan fondue tu ye...mmg sangat menikmati tu...
Zura@Iwan said…
hg gi QB bila weh?
ak terjah QB gk...
sabtu mlm ada kt QB..
bw gk irfan main kt playland dlm eon tu..hehe..
haihh..duk tingin nk try fondue ni..tp tk kesampaian lg..
el said…
x sempat lagi nak merasa fondue ni
belum kuat lagi kut hati ni nak ke situ hahaha
wantie said…
nyum nyum.. tak pernah merasa lagi ni.. ambo depa... dah berkali kali noh... teringin pulak. hehehehe...
Tengok mcm sedap jer nureen ... yummy ;)
Seronok dorang bila dpt playground ni ;)
mama tisya said…
lama tk mkn fondue eskrem...pernh mkn kt hagen daz & baskin robbins tp lg suka kt baskin robbin...sedap ellesya celup2
Fai CeritaCinta said…
spend time dgn family mcm ni memang best..
nureen, ada ke set utk mkn 2 org je?
lizz said…
kemain dierang menikmati sungguh nih auntie nengok pun terliur tau...
dah kenyang pi playground suka sangat la dierangkan...
mamaarifakeem said…
Amboi Kak sya...penuh nikmat ! :-)

Lama beno lepak, sampai pak guard mai ye..ahaks :-)
mcm sedap je..tak penah lg try fondue..bila ajak papa dia tnya kita balik..halal ke? eemm... bila la dpt merasa..
mcm sedap je..tak penah lg try fondue..bila ajak papa dia tnya kita balik..halal ke? eemm... bila la dpt merasa..
Kakzakie said…
Adik cukup minum air aje ke? Tengok kakak makan sampai comot mulut:)
Time Traveller said…
Suka nyer kanak2 riang ni dengan coklat moisi mereka hahhaa :D
Ema Johari said…
puas hati tgk kak sya makan..sampai menjilat coklat lagi.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017