Friday, March 21, 2014

RM5 jerr... betoi ka????

assalamualaikum.....
autopublish 

lemau jekk msk opis semlm
letih lagi badan ni
sampai umah dari kelantan pkl 6.30ptg rabu
rasa kematu ponggong haihhh
sbb kami straight dr kota bharu ke penang
juz brenti kat titiwangsa jer melabor
x der lak kedai mkn buka kat c2
so teruskan jerr la

nantilah nureen critakan pasal kb yerr
jom layan pic ni

k.teaw goreng ketam

k.teaw udang

caya ker x? juz rm5..
mcm mana tau kedai ni
sbb terjah blog gieyana la...
nak tau kat mana... jom terjah 

lepas jerr baca ri tu, terus call gie
tanya location dia..
kebetulan plak gerai tu mmg sehala nak blk umah
bleh la singgah tapau masa otw balik keja kannn
hehehhee

___________________________________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
pagi nie lambat singgah
baru lepas assembly

wantie said...

eh mcm tak caya jer.. udang ngan ketam tu dorang main chop je ke..

mak ai murah giler rega dia..
jauh pulak le nak pergi melantak.

boleh tak pindahkan kedai tu kat sini. ngeee

mama tisya said...

murahnya rm 5 je

Rizziela said...

murahnya...sdap x

el said...

udang tu oklah RM5 tp ketam tu pun RM5 gak ke..ntilah ada hari n waktu boleh lah singgah situ

Zura@Iwan said...

mmg murah..
tp bila ak nk gi merasa tk taw la kan..jauh nk ke sana..hehe

Nafira usof said...

sedapnyeeee.. telan air liur trus.. sedapppp!

Mar Mansor said...

murahnye..ketam tu besarnye..geram2

Mar Mansor said...

murahnye..ketam tu besarnye..geram2

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011