Tuesday, March 4, 2014

weekend yg relaxxx

assalamualaikum..... 

malasss jekk nak update skrg ni
lewat kan bersiaran
x per janji hepi hahaa....

jom layan pic weekend 2mgu sudah rasanya 
tgk la.. carseat dia buat tangga
nak tgk kura-kura dlm aquarium
pastu dok garu polisterin bwh aquarium tue, aduyaiii

main jeep sensorang la, slalu berebut ngan kakak
time kakak naik tu la emir nak naik jugak
so kemenangan berpihak pd emir la kannnn

susun2 keta mmg dah wajib
suka susun bg nmpk kemas

susah gak nak tinggal susu botol ni
cuma dh kurang la, selang seli ngan cawan
kakak sya x prasan la tue, mummy dok candid pic dia hahha

 apa la kakak dok buat tue
berlakon sensoarng kerrr

 sampai meniarap yerr kamooo

 oppsss.... pasal keta2 mewah hot wheel emir ni sebenornyerr bkn la mewah sgt
mmg la hot wheel slalu rega rm 40-50 kan
tapi yg ni juz rm6 jerr, beli kat tesco n giant
sbb tu mummy n daddy emir ni dok berangkut satu2.. hehhee

klau salah satu hilang bukan emir perasan pon
tp klau yg baru beli dia slalu fokus yg baru dr yg lama utk hari pertama..
pastu sama adil la...
masa bwk g ipoh, 1 dh tertinggal d hotel agaknya
myb bawah katil
yg baru sil nureen beli pon, ntah kemana hilang, mcm bwh katil dlm bilik jerr

 petang cikit baru kami keluar
g gurney plaza.. nak terjah daiso sana
nak carikan span @ kain pemegang petiice tue
klau jumpe yg gegaq2 ni mmg ellesya tak lepas la peluang naik hahhaa

 dpt plak free belon
astro ada wat promotion apa ntah, so kami rembat belon jerr la

wajib la sorang satu kan
pink pon emir bedal tau.. hahhaa

kesudahan weekend kami d cni :)
___________________________________________________________________________________
jom singgah


13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

santai2

msredcheesecake said...

weekend melayan anak2 memang waktu terbest

syawalsimpsons said...

seronokkan bila layan anak2 di hujung minggu kan

Cho Zila said...

mainan memang akak tak beli yang mahal.. cukupler sekadar ada..

el said...

skrg ni anak2 iols nak beli menan x bagi hahaha nasiblah depa ni jenis faham..skun ni depa dok jd ulat buku
almaklumlah 2 org dah sekolah..hat kecik tu pun terikut gak ...tp dlm hati theyol tu menan x leh tinggal g mn2 ada je nak itu ini..biasalah kan budak2..tp mama el marah lau beli menan hahahaha

Rizziela said...

samalah..kalau x kemana2..anak2 main ajerlah dgn permainan..gaduh..sepah..main ..makan

wantie said...

hahaha...susu botol susah nak tinggal ek... sama la mcm naiim. dah masuk darjah satu baru pelan pelan tinggal.

tu pun sebab malu ngan kengkawan

QUEENPINK said...

jalan-jalan :)

Fai CeritaCinta said...

bila bekerja ni time weekend mmg spend untuk anak je kan...

lieyalatif said...

kikiki sya tak tau tu nureen candid die yeak...kalo tau sure malu tu ekekekeekekek...alah anak2 lieya pun lambat pencen botol susu nureen...mia mija tu makan mase betul ...tadika pun still mmebotol lagi tapi sorok2 laaa heheeheheh

betul2, kalo anak2 lieya pun laju nak try bendealah gigil2 tu..sambil naik sambil bercakap...menggigil2 suare pastu gelak2 adoi laaaa...bikin kecoh tempat org jek hahaahahahaahah

Zura@Iwan said...

kakak sya tk leh tiggl botol lg ye nureen..tk per..lama2 nnti dia tk mau dh la tu..

kali ni hg jln2 ke gurney plak ye..
ak jarang pegi gurney..prangin or 1st avenue la yg dkt..hehe

Sue Bee said...

layan je karenah anak2..masa hujung minggu la nak bawak dorang kluar jenjalan kejap

eima said...

biar la ellesya nk minum pakai botoi pun janji die nk minum susu .. fahim tu aku biarkan je ...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011