Thursday, April 24, 2014

BKT HIJAU destinasi tracking daddy

assalamualaikum..... 
autopublish 

weekend lepas...
masa kami blk kg sebelah nureen
nak tgk adik nureen yg dh 2 mgu xcident
daddy plan baeeekkk punya ngan member dia


jauh kali ni depa berhiking

posing harusss la kan

dah smpi kat tmpt menarik ni

bestnyaaaa

sejuk mata memandang

mmg macholah....

daddy sapa tue....

Ni la member seperjuang mr.azri a.k.a labu 
masih single & available... hahha

berehat seketika sebelum turun

sorry nak, nak xplain pon x reti

beskat pon kena berehat kan

mmg steadylah body baru ni

dah turun smpi bawah.... relax jap

sedar2 dah smpi umah

berkilat sudah lepas dimandikan....
daddy ckp kali ni mmg puaslah berkayuh...
terbaekkkkk.... :)

saingan hebat daddy....
sepupu daddy yg duduk tu la saingannya
dia dok kat sepang, so daddy tgh bersaing dr jauh yerr....


___________________________________________________________________________________
jom singgah

14 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nureen...bestnya xtvt berbasikal camtu...menyihatkn & dpt lihat permandangan yg menarik..cantik!!

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi singgah pagi khamis
have a great day :)

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi singgah pagi khamis
have a great day :)

el said...

pasni keep slim lah daddy uols
thorrbaekkk haha

best singgah tmpt ayaq terjun tu

Rizziela said...

bestnya..bukit Hijau ni kat Ampang kan?

Ema Johari said...

bagus berbasikal..aktiviti lasak...

Nafira usof said...

waaahhhh.. xtvt lasak nih.
zura x mampu lah nak joint xtvt cam nih.. harus kena tinggai.. hahaha

eima said...

amboi kuatnye tenaga .. naik bukit guna gerek .. huhu

jgn naik gerek kat tgh jln raya ... ramai pemandu kereta marah no ... mrh bkn sbb ape ... tkt terlanggar hihi .....

lieyalatif said...

ooo husben nureen suke berbasikal rupenye.... mcm adik lieya la ni...tapi die lebih pada berbasikal dgn family...sampai beli basikal leh sambugn2 tu .... lieya konon2 minat jugak, tapi tgk adik ipar makin lame makin gelapterus tak jadi haahahah..takut i kulit rentung nanti...

Siti Fatimah said...

Slim noh kazen nasir tu.

mamaarifakeem said...

Bestnyer...
Tengok air terjun yang rasa teruja semacam nih... syokknyer...

Sue Bee said...

best dpt gi berbasikal

adianiez AIDA said...

asben aida sudah selamat beli basikal 3rd hand dari member dia :-) bakal berbasikal dgn group la tu...

syu_hada said...

waaaaa...muka labu xberubah laaaaa...kirim salam kt dia noooooo... hihihihi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011