Tuesday, April 22, 2014

lepak2 sambil beli hadiah besday boy

assalamualaikum..... 
autopublish 

maaplah... tuan tanah syibok ckit
bila project dh jln, mcm2 nak uruskan
tak menang tangan dah aih... kerja tetap kerja kan
kita buat sedaya upaya yg kita mampu kan5x
5/5 ni ada internal audit ISO
so sattlekan document yg penting2 kan
everything must updated tau!!!
klau nak update n3 pon break time la ituew pon klau free ckit

 2 hari sebelum besday boy
kami keluar jln2 dlm queensbay
niat d hati nak carikan hadiah la kan... so en.daddy temankan anak2 main
mummy p usha2 hadiah

merempit, layan lap, semua cukup lah

puas la main, puas jgk la mummy menyoping
kebetulan aeon ada sale smpi 70%
perghhh... mmg habuan la utk anak2.. dpt baju baru :)

lepas dah main, turn daddy plak pusing2 dlm aeon belikan hadiah
so x kan besday boy jer dpt hadiah kan
kakak pon nak.. suka la tue.. pilih sndrik lagi

besday boy pon pilih sndrik...
hadiah dah buka lepas jerr bayar.. hahhaa
emir tak pernah pon layan crita superman ka otomen ka
skali bila pilih menan dia nak pulak yerr

terserempak plak ngan baby comel ni
boleh plak mama baby ni panggil 'kakak' kat emir
oppssss... terkompiuss sudah
sure kompius kat rambut kan

stim jer mata emir
masa ni emir dh ngantok sgt...
layann jerr ngan baby comel ni kan... 
tp emir siap tarik superman dia bila baby tue nak pegang

pas main, kakak sya lapaq
so kami naik atas, layannnn spring roll ni
sedap tau...
kakak sya pilih peanut butter + chop chip with dips butterscotch

 mummy plak ambik nutella + walnut


nikmat terasa.... air juz peach tea, asyikkkkk...

 nak try plak yg baru punya... ok gak sedap...
cuma nureen lebih suka spring roll hehe

isi dlm box tue

ni la kedai dia
kecik jer kedai ni, bersebelahan ngan seoal garden yg dlm queensbay tu
tingkat 3 ka 4 ntah

nyummy....
emir dah p ronda2 ngan daddy
bukan mau duduk diam... dpt susu jer dh cukup

hadiah dari mummy utk emir plak??
agak2nya apa ya?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

taraaaaaa......
emir mmg suka sgt ngan thomas
so nureen belikan la thomas & james
sbbnyerr sure kakak sya pon nak main sama
yg best thomas tue klau kita tarik, dia akan bergerak kedepan & berpusing
hehhe

snap jugak hadiah yg kakak sya dapat

hadiah dari daddy pon snap lagi walaupon dah ada pic kat atas kan
bila tekan huruf S kat tgh2 dada superman tue
menyala lampu & ada la dok ckp2 bhs mat salleh dia hahhaa

nak tgk n3 besday boy click cini yerr
:)

___________________________________________________________________________________
jom singgah

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ENJOY ANAK2

lieyalatif said...

YEAY!!! sonok emir ngan kakak dpt menan yeak.... mesti riang main superman ngan thomas die tu.... kakak sya plak sonok le main doll die heheeheh....

tegelak lieya tgk baby tu kaco emir...bengkek jek emir tgk baby comel tu try nak usha mainan die yeak ekeekekekeke....

el said...

kakak sya pun nak gak ke
sibuk je dia tu hehehe
nasih mummy daddy sporting

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

bestnya anak2 dpt hadiah best...
mcm sedap la spring roll tu..:)

Nad MamaZN said...

seronok emir n kakak dpt adiah ;)

Siti Fatimah said...

Untung emir..
hmmm..mang berbaloi kalu aeon ada offer 70%.
Kiki lala offer tak nureen?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011