kebanggaan & kesayangan daddy

assalamualaikum.....
autopublish

kesayangan yg paling utama offcoz la family kan....
ni pasal hobby yerr...
dah lama x crita pasal beskat kesayangan daddy ni
bulan lepas... kesedihan melanda
bila basikal daddy crack
cuba utk welding tp dah tak dpt diselamatkan
so tukar ja la body baru... taya still yg lama

 ni sebelum naik bukit 

 emir pon nak join sebenarnya tp kaki tak sampai... haha

huhuuuu... ni la buktinya
crack yg x dpt diselamatkan
so si isteri x kan nak tgk jerr kan kesedihan si suami

body yg telah di survay 

tgu weekend ja terus bawak g pasang kat balik pulau
daddy g ngan memb dia ja
kami d umah yerr...

hampir siap

body lama jgn dibuang
bleh masuk muzium nanti

sabar menanti

semakin hampir

yeaaahhhhhhh

taraaaa.... dah siap pon...

siap posing tue

masuk dlm umah, beskat plak posing yerr

pelbagai sudut wajib di snap

kenangan with body lama

pasni daddy akan menyahut seruannya sendiri untuk menurunkan berat badan :)
cayuk2 daddy...
mummy & anak2 support dr belakang...
mmg dok ada kat blkg dh tue.. hahaha
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

mama tisya said…
kt opis pn ada rmi gk yg suka berbasikal...slalu gk diorang join tour
eima said…
body pun boleh crack ek .. 1st time dgr ...
kayyana said…
mcmne leh crack ek? mahal tak nk tuko body basikal tu?
lps ni hb hg kurus mcm hg dh le..hehe

good luck..
Siti Fatimah said…
wah semangat nak kuruskan badan tu. bagus. bila la seruan tu nak menjengah ke pelusuk tubuh my hubby. hehehehe...

pas ni selim melim la deme berdua yer. sekarang ni pun Nasir ok je tengok tak de la gemuk sangat.

fatherly look per.
Cik Aini said…
mmg zmn beskal kot la ni kan Nureen..kat opis ni siap ada grup dah geng2 laki..last wik depa p naik gunung jerai..hadoiii dgr pun letih dah ..hahaha
Myra Jay said…
Wahhh cayalah berbasikal ye :)

Chayok2 chayok
el said…
smoga cita2 en. nasir tuk kurus tercapai jgn terlebih kurus dr bini dia sudahhh hahaha

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017