Friday, April 11, 2014

kebanggaan & kesayangan daddy

assalamualaikum.....
autopublish

kesayangan yg paling utama offcoz la family kan....
ni pasal hobby yerr...
dah lama x crita pasal beskat kesayangan daddy ni
bulan lepas... kesedihan melanda
bila basikal daddy crack
cuba utk welding tp dah tak dpt diselamatkan
so tukar ja la body baru... taya still yg lama

 ni sebelum naik bukit 

 emir pon nak join sebenarnya tp kaki tak sampai... haha

huhuuuu... ni la buktinya
crack yg x dpt diselamatkan
so si isteri x kan nak tgk jerr kan kesedihan si suami

body yg telah di survay 

tgu weekend ja terus bawak g pasang kat balik pulau
daddy g ngan memb dia ja
kami d umah yerr...

hampir siap

body lama jgn dibuang
bleh masuk muzium nanti

sabar menanti

semakin hampir

yeaaahhhhhhh

taraaaa.... dah siap pon...

siap posing tue

masuk dlm umah, beskat plak posing yerr

pelbagai sudut wajib di snap

kenangan with body lama

pasni daddy akan menyahut seruannya sendiri untuk menurunkan berat badan :)
cayuk2 daddy...
mummy & anak2 support dr belakang...
mmg dok ada kat blkg dh tue.. hahaha
___________________________________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya basikal

mama tisya said...

kt opis pn ada rmi gk yg suka berbasikal...slalu gk diorang join tour

eima said...

body pun boleh crack ek .. 1st time dgr ...

kayyana said...

mcmne leh crack ek? mahal tak nk tuko body basikal tu?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

lps ni hb hg kurus mcm hg dh le..hehe

good luck..

Siti Fatimah said...

wah semangat nak kuruskan badan tu. bagus. bila la seruan tu nak menjengah ke pelusuk tubuh my hubby. hehehehe...

pas ni selim melim la deme berdua yer. sekarang ni pun Nasir ok je tengok tak de la gemuk sangat.

fatherly look per.

Cik Aini said...

mmg zmn beskal kot la ni kan Nureen..kat opis ni siap ada grup dah geng2 laki..last wik depa p naik gunung jerai..hadoiii dgr pun letih dah ..hahaha

Myra Jay said...

Wahhh cayalah berbasikal ye :)

Chayok2 chayok

el said...

smoga cita2 en. nasir tuk kurus tercapai jgn terlebih kurus dr bini dia sudahhh hahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011