dress labuh butterfly

assalamualaikum..... 
autopublish

dulu mmg payah kalau nak beli on9
tp sejak adik nureen dok suka wassap pic baju2 cantik
apa lagi, teruss ja srh dia book
nureen juz bank in & tgu  baju sampai jekk

salah satu dress yg ellesya pilih
nureen offcozz la tunjuk dlu kat ellesya
so ellesya pilih pink
ambik la saiz 7thn konon ingat kecik la
sb slalu beli on9 ni kecik jer saiz dia
sekali labuh ckit
so seluaq dia x yah pakai la lagi kan

kain dia jenis apa x sure tp mmg best
lembut & berat
mcm jubah kot kain dia.. bila pakai terletak gitu ehhe


ni dia ropa asalnyerr
mcm ellesya myb saiz 5thn kot baru bleh pakai ngan seluaq
ada yg berminat
boleh terjah fb al-islam mardhotillah
cuba cr yerr.. nureen x der FB, so adik la yg dok usha2 hehhe

:)


 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Kakzakie said…
Cantiklah Nureen. Simpan dululah tinggu kak elly besar sikit. Pakai dgn seluar memang nampak cantik.
mamaarifakeem said…
Aloor besarnya... tp kiut la baju tu... semalam jalan2ada sale baju2, baju2 dak gegirl la paling byk, mcm2 jenis, lawa2... huu.. ngidam tul nak anak gegirl.. hehe..
nana kimie said…
lama xjenguk ellesya..mmg cantik baju tu. sweet je :-)
eima said…
anak dara kecik lagi ... tgu besar nanti boleh la beli ...tp icha suka pakai suar je
Sue Bee said…
dress yang lawa untuk anak2 ni
Rizziela said…
syoknya ada anak perempuan...blh bergaya sakan
Gieyana said…
A'aa..labuh sket dgn anak dara hg..kena tggu besaq sket pal dia kecik molek ja..:)
YanIrfanZur said…
aha..nmpk bsr la beb..
tk per..leh pakai lama..
wantie said…
cantik.. kejap je tu. tahun depan dah boleh pakai sekali ngan seluar tu.

BTW comey la

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017