Monday, April 7, 2014

dress labuh butterfly

assalamualaikum..... 
autopublish

dulu mmg payah kalau nak beli on9
tp sejak adik nureen dok suka wassap pic baju2 cantik
apa lagi, teruss ja srh dia book
nureen juz bank in & tgu  baju sampai jekk

salah satu dress yg ellesya pilih
nureen offcozz la tunjuk dlu kat ellesya
so ellesya pilih pink
ambik la saiz 7thn konon ingat kecik la
sb slalu beli on9 ni kecik jer saiz dia
sekali labuh ckit
so seluaq dia x yah pakai la lagi kan

kain dia jenis apa x sure tp mmg best
lembut & berat
mcm jubah kot kain dia.. bila pakai terletak gitu ehhe


ni dia ropa asalnyerr
mcm ellesya myb saiz 5thn kot baru bleh pakai ngan seluaq
ada yg berminat
boleh terjah fb al-islam mardhotillah
cuba cr yerr.. nureen x der FB, so adik la yg dok usha2 hehhe

:)


 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

12 comments:

Kakzakie said...

Cantiklah Nureen. Simpan dululah tinggu kak elly besar sikit. Pakai dgn seluar memang nampak cantik.

mamaarifakeem said...

Aloor besarnya... tp kiut la baju tu... semalam jalan2ada sale baju2, baju2 dak gegirl la paling byk, mcm2 jenis, lawa2... huu.. ngidam tul nak anak gegirl.. hehe..

nana kimie said...

lama xjenguk ellesya..mmg cantik baju tu. sweet je :-)

Nurzakiah Hanum said...

CUTENYA

eima said...

anak dara kecik lagi ... tgu besar nanti boleh la beli ...tp icha suka pakai suar je

Sue Bee said...

dress yang lawa untuk anak2 ni

Rizziela said...

syoknya ada anak perempuan...blh bergaya sakan

Gieyana said...

A'aa..labuh sket dgn anak dara hg..kena tggu besaq sket pal dia kecik molek ja..:)

syawalsimpsons said...

mcm princess la

YanIrfanZur said...

aha..nmpk bsr la beb..
tk per..leh pakai lama..

msredcheesecake said...

comelnya ank dara

wantie said...

cantik.. kejap je tu. tahun depan dah boleh pakai sekali ngan seluar tu.

BTW comey la

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011