Thursday, April 10, 2014

jln2 ke tesco ngan maklong (sil)

assalamualaikum.....
autopublish 

weekend 2mgu lepas
blk umah mertua
ellesya klau balik sana slalu akan keluar shopping2 ker jln2 ngan mertua
tp kali ni kuaq ngan mak long plak

otw ke tesco ellesya ckp dia nak tdoq sat
sampai nanti srh mak long kejutkan
tapi elok maklong masuk ker parking ellesya dah terjaga
bila tanya, ellesya ckp dia rasa gelap sbb tu dia bangun hehhe

main sepuas2nya la kan

klau emir ada... havoc

nmpk ellesya dh besaq
teringin masa kecik2 dulu...
menan tu lg besaq dr ellesya


race dpt no brapa? hehe

cermin keta pecah kerr??

hasil borongan ngan mak long :)

___________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

Khai♥Rin : anies said...

sian emir kena tggl ye ;-)

eima said...

rajinnye maklong die malayan anak buah die kan .. bagus betui

Nurzakiah Hanum said...

SYOKNYA

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Seronok lah bermain ye eleisya..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

org nk bw jln..sapa tak mau kan ellesya..hehe

LiYa HaNiF :: said...

mana maklongnya hehe

lieyalatif said...

hihihihihi sebiji mcm lieya laa nureen...kalo balik kampung tu mesti miamija kene colik dek maktehnye pi bawak jalan2 mall ....untung laa mcm2 dipaunye kekekeekekeke

amboi kak sya sonok haa jalan2 ikut mak long yeak...byk soping biskut tu...sedap2....emir tak jeles plak tu tgk kakak sya die takde yeak nureen heheeheh

wantie said...

ala..mak long bawa ellesya jer. sian emir kena tinggal..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011