suwiiittttt bangat....

assalamualaikum..... 


jangan kompius yerr


bila emir nak jugak naik moto ke umah baby sitter semlm
hujan masih renyai2 masa ni
so pinjam la jap rain coat kakak sya kan

nak kena cari gak la satu rain coat utk emir...:)


___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Gieyana said…
Warna pink lg u..:)
Nad MamaZN said…
hehe...
mmg kene cari lain ni :)
Nad MamaZN said…
hehe...
mmg kene cari lain ni :)
el said…
nasib emir x merungut warna pink hehe
aah beli raincoat baru
kaler soldier hehe
lieyalatif said…
kih kih kih tak pasal2 emir kene pakai pink yeak ....dah rupe kakak sya plak bile pakai rain coat hello kitty pink ni nureen.....

haa emir cepat soh mama belikan kale blue plak tuk emir tau....tak macho nanti awek tgk pakai pink...tak jadi awek nak ngurat nanti kakaakakakaka...

msredcheesecake said…
yup kiut... kena beli lah kalau selalu naik motor
Nafira usof said…
ingatkan kakak dia masa kecik.
rupernye emir.. hehehe
LiYa HaNiF :: said…
tk pe nnti emir beli kaler blue lak tau... :)
Ema Johari said…
patutlah warna pink..hehehe

p/s : tak dapat lagi tukar gambar tu..ema sendiri pun tak tahu apa masalahnya.
eima said…
dah la jambu ....hihi
wantie said…
phewitttt... pink tue...

aunty suka, tapi emir suka ke? hehehe..

boy kena pakai kaler biru tau.
Suweetttt....mtk mami beli kaler blue tau!!!
mamaarifakeem said…
Ihiks.. dh la muka jambu, lg jambu pakai rain coat kaler merah jambu... hehe.. :-)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017