Thursday, April 3, 2014

suwiiittttt bangat....

assalamualaikum..... 


jangan kompius yerr


bila emir nak jugak naik moto ke umah baby sitter semlm
hujan masih renyai2 masa ni
so pinjam la jap rain coat kakak sya kan

nak kena cari gak la satu rain coat utk emir...:)


___________________________________________________________________________________
jom singgah

14 comments:

Gieyana said...

Warna pink lg u..:)

Nurzakiah Hanum said...

COMEL KAN

Nad MamaZN said...

hehe...
mmg kene cari lain ni :)

Nad MamaZN said...

hehe...
mmg kene cari lain ni :)

el said...

nasib emir x merungut warna pink hehe
aah beli raincoat baru
kaler soldier hehe

lieyalatif said...

kih kih kih tak pasal2 emir kene pakai pink yeak ....dah rupe kakak sya plak bile pakai rain coat hello kitty pink ni nureen.....

haa emir cepat soh mama belikan kale blue plak tuk emir tau....tak macho nanti awek tgk pakai pink...tak jadi awek nak ngurat nanti kakaakakakaka...

msredcheesecake said...

yup kiut... kena beli lah kalau selalu naik motor

Nafira usof said...

ingatkan kakak dia masa kecik.
rupernye emir.. hehehe

LiYa HaNiF :: said...

tk pe nnti emir beli kaler blue lak tau... :)

Ema Johari said...

patutlah warna pink..hehehe

p/s : tak dapat lagi tukar gambar tu..ema sendiri pun tak tahu apa masalahnya.

eima said...

dah la jambu ....hihi

wantie said...

phewitttt... pink tue...

aunty suka, tapi emir suka ke? hehehe..

boy kena pakai kaler biru tau.

Syima ~Mama Kyra~ said...

Suweetttt....mtk mami beli kaler blue tau!!!

mamaarifakeem said...

Ihiks.. dh la muka jambu, lg jambu pakai rain coat kaler merah jambu... hehe.. :-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011