promote product kakak!!!! meh singgah lekaih....

assalamualaikum..... 
autopublish

nureen tak jd pengedar yerr
klau nak maklumat lebih lanjut 
sila google 


khasiat dia??
boleh terjah link kat bawah ni

untuk pencuci muka kat bawah ni
mmg nureen pakai... hehehhee ;)

so far, alhamdulillah
sesuai ngan muka nureen :)
nak PM kat owner dia pon boleh
kat no ni 019-6338817

walaupon kami adik beradik
tapi kami sgt berbeza kan
lain norr muka kakak ngan adik dia ni hehhe
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

el said…
ada gak lah yg sm
tang hidung mancung kut :)
n muka uols bujur sirih lawaaaaaaa
Gieyana said…
Rajin kakak hg..aq guna safi jer..:)
eima said…
MMG BEZA ..HANG CAM MAMAK2 ARAB SIKIT KAN ..
Ema Johari said…
moga perniagaan kakak nureen bertambah maju
Sama-sama comey akak tengok Nureen :)
Ema Johari said…
nureen kena register kat gravatar.
Nad MamaZN said…
oo ni yg nureen cite aritu tu kan...
Ema Johari said…
nureen bg link gravatar kat ema..nanti ema try masukkan
Ema Johari said…
Ema try google cara letak gambar gravatar ni..ini tipsnya

Tips: pastikan email yang anda berdaftar dengan gravatar.com ni sama dengan email yang anda masukkan dalam form komen di blog-blog. Sebab gambar gravatar ni akan keluar ikut email yang anda masukkan masa isi borang komen di blog-blog tu..
Selamat mencuba.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017