Wednesday, April 23, 2014

mcm mana boleh crack????

assalamualaikum..... 
autopublish

komen dari n3 lepas  d cini
ok jwpan bagi soklan eima & kayyana
bab harga body tu, tgk kedai jugak
klau ada less mmg murah la, tp murah pon x der la 2 3 ratus kan
mau 1k++ jgk hehe...

crack yg dimaksudkan

ooppssss.... melentik tau daddy jatuh bukit.. hehe
jgn marah yerr daddy
rasanya sbb jatuh ni la yg bleh crack tu

padahal bukit tu x tinggi mana pon kan
tp gmbr masa tgh jatuh x dak la plak

ciuman yg hinggap d kaki daddy lepas jatuh

tersadai.... berehat seketika

jumlah kalori yg dh terbakar

hero malaya berjaya sampai ke puncak
bukit apa x ingat nama hahaha


sempat jgk posing otw nak turun


daddy berteman k, bkn g sensorang...
ngan member sekelas dolu

turun bukit pekena air nyoq @ kepala dulu
perghhh hilang kepenatan
+++ansem aih+++

pastu singgah beli laksa janggus kat balik pulau
famous laksa ni
klau mai penang singgah la

dah selamat smpi umah...
gitu lah critanya mcm mana bleh crack... :)
daddy prasan pon bila dh blk umah
___________________________________________________________________________________
jom singgah

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

BESTNYA XTVT LASAK

el said...

nasib boleh kayuh lagi smpai balik
teruk gak crack dia..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

seronok buat xtvt cm ni..
tmbh laki ak pun suka...
mmg leh kurang kalori ni..
tk lama lg laki hg slim la..

Nafira usof said...

siapa yang snap gambar hubby Nureen jatuh tuh?
hehehehehe

Siti Fatimah said...

Oooo....sebab jatuh ek..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011