Friday, April 4, 2014

cheesekut berinti choc

assalamualaikum..... 

malam selasa dok plan nak wat cheesekut ni
tapi pas ja dinner dok sakit pinggang la plak
so postpone mlm rabu

pkl 9mlm baru start buat
memandangkan 6jam baru bleh makan
so mlm khamis la baru potong

ada extra ckit, so tarok dlm mangkuk icecream kakak sya :)
jom kita close up byk kali hehhee
setelah dipotong semalam




recipi??? click cini
gambo x cung la ckit sbb pakai camera henpon jekk hehee
ingat tadi nak bawak bekal mai opis
tak dan plak nk bubuh dlm tapaware huhuuu...
slalu guna biskut kosong jerr
saja kali ni tukaq ckit
guna biskut lexus choc tu :)
sila telengkan kepala yerr hehehe

___________________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
dan salam jumaat
singgah pagi

Azura Aziz said...

alamak, cam menarik jer cheeskut ni.. nnt Alycia nk try la ;)

syawalsimpsons said...

ok fine gambo sajo dah mengiurkan...hahahhahha

mama tisya said...

suka biskut lexus coklat tu...cheesekut...yummm

Nana said...

waduh...sedapnye...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

woweee...
sedap weh!!!
bulih try--

eima said...

rsepi dah lama tau tp tak terbuat .. huhuhu mmg nampak besh sgt ...

msredcheesecake said...

guna biskut lexus tu masukkan sekali coklatnya ke

mekchu said...

tak pandai... tolong buatkan boleh?

CT Humairah said...

saya penah buat sekali.. sbb family tak suka cheese. saya aja suka. saya guna jem blueberry hihi.. bleh gak nak try ngan cekelat ni next time.. letak nutella keee oooomaigod..!!

YanIrfanZur said...

wahhh
terliur ak..
ritu buat sekali je..
tingin nk buat lg nie..
nnti cari masa n mood rajin yg sesuai..hehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011