Tuesday, April 29, 2014

RANDOM PHOTO BY PHONE

assalamualaikum..... 
autopublish 

5.30ptg 28.04.2015
wahhhh... org dah kalut nak balik, nureen masih dpn lappy
nak gak update blog
upadate jerr la, nk bw blog kwn2 pon x sempat lagi...
buat kwn2 yg sudi singgah cini, maaf yerr
nureen bkn x mau kunjung bls tp masa x mengizinkan...
insyaALLAH, nureen akan balas kunjungan anda hihiii

jom layan piccas from my henpon
so kejelasannya x nyata mcm camera yerr hehehe

 ellesya dok lipat baju dia sendiri dalam bilik maklong
rajin anak mummy ni

 yg bestnya... g tengok wayang ngan daddy tau
pas abes tadika, daddy g ambik n bawak g queensbay tgk RIO 2
bessttttt katanya..
mummy ngan emir x ikut pon
huhuuuuu

masa ni dh nak balik kan... 

sempat singgah J-co tapaukan donot & yogurt....
mlm tu layannn abes la kami 4 beranak 

sesekali ellesya akan request nak bertudung ke tadika
kali ni dia mintak lilitkan tudung tue
mak aiii, mummy ni bknnya pandai sgt
main hentam ajerr la

makin rungie anak dara ni
nak pakai bag sendeng mcm ni plak

pinky & purple no1 la kan

dah lama ellesya nak mkn icecream ni
masa singgah kedai runcit nak belikan bhn basah utk masak dinner mlm tu
jenguh icebox kedai tu ada plak yerr
so kena la pow kannn
agak manis.. nureen suka yg dlm dia jerr hehee


masa nak keluar g queensbay belikan hadiah besday boy
awai2 lagi 2 beradik ni dh bersiap
kakak sya kemain lagi, tolong pakaikan baju kat emir


dr berdiri smpi duduk, x boleh2 nak pakaikan seluar tue
hahahaaaa

seluar tue saiz utk 6 bulan tp emir masih muat
emir makin kurus ker sluar tue yg besar???
hehhee 

emir yg cukup sabar... 

bila kwn2 dok tjk sambal belacan + buah kundang @ setoi
so tgu weekend ja terus buat
dpt pujian oooo, daddy ckp sedap
tp skrg ni dh x der la buah ni


ni la buah kundang @ setoi tu

mkn plak ngan ikan bakar dr chef daddy
perggghhh terangkat beb

esoknya breakfast, buatkan cucuk ikan bilis & kopi O panas
mmg mavelouslah.....


dlm banyak2 kasut.. agak2 mana pilihan ellesya???

 ni la dia
gugurl kan... ellesya pilih sndrik
nak jugak2 kasut ni

pastu mummy kena pow lagi ngan ellesya
suka benor ngan alat2 makeup
nak cukupkan coroum katanya... pasni ada lg la yg dia nak hehhee

ok daaaaaa.......
___________________________________________________________________________________
jom singgah

7 comments:

syawalsimpsons said...

adoi best nya si kakak ni request nak pakai tudung lilit2 ni....

Nurzakiah Hanum said...

besar dah anak dara sis

mama tisya said...

besar beg hellokitty ellesya tu

Nafira usof said...

wahhh.. dah tahu barang make up yer..
dah besar dh rupernye anak dara nureen nih..:)

eima said...

elesya dah pandai pow alat mekap mak aih .... advance betui

mamaarifakeem said...

Alahai anak gegirl.. semua boleh, tolong pakaika baju adik boleh, pau alat makeup pun boleh haa.. hehe.. nnti sedar2 dh jd anak dara ellesya ni.. :-)

el said...

ritu ada mil dok balik buah tu
tp xtau lak leh wat sambal belacan sekali perghhh sure sedap ni kan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011