RANDOM PHOTO BY PHONE

assalamualaikum..... 
autopublish 

5.30ptg 28.04.2015
wahhhh... org dah kalut nak balik, nureen masih dpn lappy
nak gak update blog
upadate jerr la, nk bw blog kwn2 pon x sempat lagi...
buat kwn2 yg sudi singgah cini, maaf yerr
nureen bkn x mau kunjung bls tp masa x mengizinkan...
insyaALLAH, nureen akan balas kunjungan anda hihiii

jom layan piccas from my henpon
so kejelasannya x nyata mcm camera yerr hehehe

 ellesya dok lipat baju dia sendiri dalam bilik maklong
rajin anak mummy ni

 yg bestnya... g tengok wayang ngan daddy tau
pas abes tadika, daddy g ambik n bawak g queensbay tgk RIO 2
bessttttt katanya..
mummy ngan emir x ikut pon
huhuuuuu

masa ni dh nak balik kan... 

sempat singgah J-co tapaukan donot & yogurt....
mlm tu layannn abes la kami 4 beranak 

sesekali ellesya akan request nak bertudung ke tadika
kali ni dia mintak lilitkan tudung tue
mak aiii, mummy ni bknnya pandai sgt
main hentam ajerr la

makin rungie anak dara ni
nak pakai bag sendeng mcm ni plak

pinky & purple no1 la kan

dah lama ellesya nak mkn icecream ni
masa singgah kedai runcit nak belikan bhn basah utk masak dinner mlm tu
jenguh icebox kedai tu ada plak yerr
so kena la pow kannn
agak manis.. nureen suka yg dlm dia jerr hehee


masa nak keluar g queensbay belikan hadiah besday boy
awai2 lagi 2 beradik ni dh bersiap
kakak sya kemain lagi, tolong pakaikan baju kat emir


dr berdiri smpi duduk, x boleh2 nak pakaikan seluar tue
hahahaaaa

seluar tue saiz utk 6 bulan tp emir masih muat
emir makin kurus ker sluar tue yg besar???
hehhee 

emir yg cukup sabar... 

bila kwn2 dok tjk sambal belacan + buah kundang @ setoi
so tgu weekend ja terus buat
dpt pujian oooo, daddy ckp sedap
tp skrg ni dh x der la buah ni


ni la buah kundang @ setoi tu

mkn plak ngan ikan bakar dr chef daddy
perggghhh terangkat beb

esoknya breakfast, buatkan cucuk ikan bilis & kopi O panas
mmg mavelouslah.....


dlm banyak2 kasut.. agak2 mana pilihan ellesya???

 ni la dia
gugurl kan... ellesya pilih sndrik
nak jugak2 kasut ni

pastu mummy kena pow lagi ngan ellesya
suka benor ngan alat2 makeup
nak cukupkan coroum katanya... pasni ada lg la yg dia nak hehhee

ok daaaaaa.......
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

syawalsimpsons said…
adoi best nya si kakak ni request nak pakai tudung lilit2 ni....
Nurzakiah Hanum said…
besar dah anak dara sis
mama tisya said…
besar beg hellokitty ellesya tu
Nafira usof said…
wahhh.. dah tahu barang make up yer..
dah besar dh rupernye anak dara nureen nih..:)
eima said…
elesya dah pandai pow alat mekap mak aih .... advance betui
mamaarifakeem said…
Alahai anak gegirl.. semua boleh, tolong pakaika baju adik boleh, pau alat makeup pun boleh haa.. hehe.. nnti sedar2 dh jd anak dara ellesya ni.. :-)
el said…
ritu ada mil dok balik buah tu
tp xtau lak leh wat sambal belacan sekali perghhh sure sedap ni kan

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017