study time... tp emir baekkk punya......................................

assalamualaikum..... 
autopublish 

bln hujung bln 4 ni kakak sya ada test kat tadika
hujung bln 5 plak test kemasukan darjah 1 thn depan
so nureen cuba la srh ellesya study malam2
tak dak la tiap malam
kadang2 tak sempat, nureen plak slalu jer penat skrg ni

 emir nak teman kakak sya kan

 khusyuk kakak study, emir khusyuk ngan gamenya

 pastu dok mkn sunkist sorang2
kakak sya tak tergugat tue

lepas seisi membaca, seisi menulis plak
tgk la ellesya tulis Jj.. terbalik kan
hehhee
masih kompius..... :)

mummy & daddy doakan yg terbaek utk kakak sya
moga cemerlang dunia & akhirat
amin

___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Kakzakie said…
Kalau terus buat latih-tubi insya-allah Kak Sya boleh berjaya..
lieyalatif said…
alhamdulillah...bagus nureen.... dah buat persediaan awal2 mcm nie...in sha Allah nureen, lieya tgk sya ni bijak dan cepat belajar..sure ujian2 tu semua die boleh buat...cume nureen jgn leka tuk bagi latihan kat die....

emir takpe, die dimaafkan hahaahah mcm dayyan laa...kakak2 tgh study die elok kunyah kopok layan ipad haahahahah...dugaan sya same mcm kak mia n kak mija hahahahaha
good luck utk ellesya ye..

Rizziela said…
bagusnya..rajin kakak ulangkaji pelajar..semoga berjaya yer sayang
Nafira usof said…
good luck ellesha..:)
wantie said…
nanti kan masa ujian assessment tu, mak bapak yang terlebih risau pabila anak anak sedang menjawab...

tetiba teringat la pulak. ngeee
sal ya said…
Persediaan awal. Bgs la tu.
eima said…
Darjah 1 ade test ek...tatau plak...huhu thn dpn fahim pun sama ...memvaca pun x brape nk boleh lg..ssh hati la aiii
baru perasan...ellesya kidal ya nureen?
study lek lok ya
LiYa HaNiF :: said…
ellesya kidal ye... liya suka budak tulis tgn kidal.. tp qalesya tgn kanan tk tau le qhalif kanan ke kiri nanti hehe

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017