Wednesday, April 9, 2014

study time... tp emir baekkk punya......................................

assalamualaikum..... 
autopublish 

bln hujung bln 4 ni kakak sya ada test kat tadika
hujung bln 5 plak test kemasukan darjah 1 thn depan
so nureen cuba la srh ellesya study malam2
tak dak la tiap malam
kadang2 tak sempat, nureen plak slalu jer penat skrg ni

 emir nak teman kakak sya kan

 khusyuk kakak study, emir khusyuk ngan gamenya

 pastu dok mkn sunkist sorang2
kakak sya tak tergugat tue

lepas seisi membaca, seisi menulis plak
tgk la ellesya tulis Jj.. terbalik kan
hehhee
masih kompius..... :)

mummy & daddy doakan yg terbaek utk kakak sya
moga cemerlang dunia & akhirat
amin

___________________________________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

Kakzakie said...

Kalau terus buat latih-tubi insya-allah Kak Sya boleh berjaya..

lieyalatif said...

alhamdulillah...bagus nureen.... dah buat persediaan awal2 mcm nie...in sha Allah nureen, lieya tgk sya ni bijak dan cepat belajar..sure ujian2 tu semua die boleh buat...cume nureen jgn leka tuk bagi latihan kat die....

emir takpe, die dimaafkan hahaahah mcm dayyan laa...kakak2 tgh study die elok kunyah kopok layan ipad haahahahah...dugaan sya same mcm kak mia n kak mija hahahahaha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

good luck utk ellesya ye..

Rizziela said...

bagusnya..rajin kakak ulangkaji pelajar..semoga berjaya yer sayang

Nafira usof said...

good luck ellesha..:)

wantie said...

nanti kan masa ujian assessment tu, mak bapak yang terlebih risau pabila anak anak sedang menjawab...

tetiba teringat la pulak. ngeee

sal ya said...

Persediaan awal. Bgs la tu.

eima said...

Darjah 1 ade test ek...tatau plak...huhu thn dpn fahim pun sama ...memvaca pun x brape nk boleh lg..ssh hati la aiii

Khai♥Rin : anies said...

baru perasan...ellesya kidal ya nureen?
study lek lok ya

LiYa HaNiF :: said...

ellesya kidal ye... liya suka budak tulis tgn kidal.. tp qalesya tgn kanan tk tau le qhalif kanan ke kiri nanti hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011