doctor ummul hani.....

assalamualaikum..

satu2nya wakil dr family kami
bakal bergelar doctor
lagi 3 tahun akan menamatkan pengajian d egypt
 awalnya ummul dok check tekanan darah mak ngan nureen
alih2 ellesya pon nak jugak
bila check semua, mana la bleh dpt bacaan budak sebesar ellesya
pastu bila buka balutan tu, ellesya cakap sakit
hahaa.....
________________________________________________________
jom singgah

Comments

Rizziela said…
Cantik bakal doc.. Alhmadullilah
Kakzakie said…
Insya-Allah melihat perwatakan pun dah nampak ketokohannya sebagai seorg doktor.
wantie said…
ada talent ni. ada gak wakil dari familly Nureen yer. 3 tahun tu bukan lama mana pong kan..kan..

Qhaifa Nur said…
senang lepas ni ada famili ada doktor peribadi...
senangla pasni dah ada wakil family bakal jd doctor..pape2 sakit bole rujuk kt adik je :)
Cho Zila said…
seronoknyer der famili doktor.. kalau ada masalah ler h ler jadi tukang rujuk.. second opinion...
Rose Azadir said…
Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…
Wahh bestnya ada family yang bergelar doktor..nanti senang nak dapatkan treatment..hihih..Ellesya comelnya nak cek BP..hihi
LYAfrina said…
alhamdulillah..
untung la family nureen..ada gak doc..ape2 hal senang kan..
Sayangku Zie said…
eh hhehehe dia pulak.. tak takut yer...
ellesya kalu nk check tekanan darah, tggu time berebut ipad dgn emir ye... sure naik punya ekekekke ;-)
Myra Jay said…
Heheee, Kak Sya nak jugak meneyelit :D
budak2 mmg camtu...ingat mende agaknya mende tu, kan..hihi..

Takpe...mgkn dia pun nak ikut jejak langkah jd doktor tu, nureen..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017