Monday, October 28, 2013

doctor ummul hani.....

assalamualaikum..

satu2nya wakil dr family kami
bakal bergelar doctor
lagi 3 tahun akan menamatkan pengajian d egypt
 awalnya ummul dok check tekanan darah mak ngan nureen
alih2 ellesya pon nak jugak
bila check semua, mana la bleh dpt bacaan budak sebesar ellesya
pastu bila buka balutan tu, ellesya cakap sakit
hahaa.....
________________________________________________________
jom singgah

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala tomeinya

Rizziela said...

Cantik bakal doc.. Alhmadullilah

Kakzakie said...

Insya-Allah melihat perwatakan pun dah nampak ketokohannya sebagai seorg doktor.

wantie said...

ada talent ni. ada gak wakil dari familly Nureen yer. 3 tahun tu bukan lama mana pong kan..kan..

Qhaifa Nur said...

senang lepas ni ada famili ada doktor peribadi...

Syima ~Mama Kyra~ said...

senangla pasni dah ada wakil family bakal jd doctor..pape2 sakit bole rujuk kt adik je :)

Cho Zila said...

seronoknyer der famili doktor.. kalau ada masalah ler h ler jadi tukang rujuk.. second opinion...

Rose Azadir said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh bestnya ada family yang bergelar doktor..nanti senang nak dapatkan treatment..hihih..Ellesya comelnya nak cek BP..hihi

LYAfrina said...

alhamdulillah..
untung la family nureen..ada gak doc..ape2 hal senang kan..

Sayangku Zie said...

eh hhehehe dia pulak.. tak takut yer...

Khai♥Rin : anies said...

ellesya kalu nk check tekanan darah, tggu time berebut ipad dgn emir ye... sure naik punya ekekekke ;-)

Myra Jay said...

Heheee, Kak Sya nak jugak meneyelit :D

ALoNa CintamaniszLite said...

budak2 mmg camtu...ingat mende agaknya mende tu, kan..hihi..

Takpe...mgkn dia pun nak ikut jejak langkah jd doktor tu, nureen..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011