Tuesday, October 22, 2013

family day : TM resort penang

assalamualaikum....

12 - 13 oct 2013
family day ust din 2013

sempat lagi kan kami bercuti b4 raya haji
tak jauh pon.. penang jugak
so org paling dekat adalah kami la...
dlm pulau jerr...

kebetulan raya haji thn ni semua balik
so plan la lepak2 relaxkan badan d cini
sbg salah seorg staff TM,  so dapat la staff package :)
tgk kolam jerr dh x sabo nak terjun kan
kami book 3 unit @ 3 pintu 
yg mana 1 unit ada 2 bilik : katil king size & ada dapur
sampai jek, cucu2 wan & maktok ni wat mcm umah sendrik la
ada yg tgk TV, main game
emir... main kerusi soang2 hehee...
mmm mentang2 mummy & daddy staff yerr... 
buat tepon mcm mainan jer
cuba tgk pic no 2 tu.. jap2 kita close up
perghhh renungan tajam emir menembusi dinding tue.....
ada stylelah....
lepas tu.... tgk la... tarik kemain pjg lagik
terus nureen sorokkan phone bawah sofa.. hehe
memandangkan en.suami lmbt ckit
sbbnyerr last minit plan utk xtvt malamnya...
ada benda perlu daddy sediakan...
so nureen gerak dlu dgn kakak yg kebetulan sampai awai 
jadi kain baju semua dlm keta
tu pasal la emir & ellesya tak pakai swimming suit
pampers pon jadila....
kali ke2 emir mandi pantai
dia dah lebih berani dr sebelum ni
keterujaan tu masih tergambar
hirup udara segar dlu sbelum mulakan aksi
si daniel & adrian ulang alik angkut air bg kat ellesya yg tgh bina castle
kan... ellesya x pakai swimming suit
pakai t-shirt n under jer
emir | ntah brapa kali ulang alik turun naik
ponat mummy dok kejar tau
perghhh emir mula beraksi
haha.. abes masuk pasir dlm pampers
skali lagi.... 
amal sampai jer terus teruja
emir mcm dok wat lagak ngeri dpn amal
mmg cukup berani anak teruna tue tau....
ellesya baru trun
dah siap yerr castle??
tgk la betapa terujanya amal bila terkena ombak
menjerit2 suka...
dah puas kat laut, naik mandi kat kolam plak
masa ni daddy dah smpi
so ellesya bleh la pakai swimming suit
tp emir dah naik
nureen letih n nak solat asar
bawak emir trun jugak lewat petang tue
apa lagi.. menggelupoq la nak mandi jugakk
 ellesya mula belajaq swimming
peace dr dasar kolam
semangat kental
yer ker tue

bersambung esok plak yerr
xtvt mlm kami d c2 :)

semlm, adik nureen (ummul) selamat terbang ke egypt utk 
menyambung pelajarannya lg 3thn
jumpak lagi thn depan masa raya haji :)
sbb raya puasa ummul x balik.. huhuuu
________________________________________________________
jom singgah


11 comments:

mama lieyna said...

Budak2 bab main qir mmg suka betull.. amboi emir lgsg tak takut air laut ye, happy sungguh tu..
Ooh jauhnya belajar, gluck untuknya..

Nurzakiah Hanum said...

seronok bebudak nie

Syima ~Mama Kyra~ said...

Eh nmpk cantik jgk ye view TM Resort Penang nie..tak pnh lg stay ctu..bila la gamaknya nak smpi belah utara..huhu

Ema Johari said...

seronoknya mereka..kalau duduk hotel..selalu telefon kat meja ema putuskan line...takut anak terdail nombor operator...hehhe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Seronoknya budak2 tu dapat main air..^^

Kakzakie said...

Jarang masuk sini tengok Emir dah besarlah Nureen.. muka pun dah iras kakak Elesya... boleh tahan berani Emir ni:)

wantie said...

tengok dah emir tu, main kemian lagi. pasir tak penuh kepala ke?

Qhaifa Nur said...

kalau tengok dari atas cantik betul tempat ni Nureen...ada laut sukalah budak...

kasihredha said...

salam nureen
lama tak dtg sini
sebab blog sendiri pun dah jarang update :)
bestnyaaa
cantik pool tu...berbentuk love

Sayangku Zie said...

Syoknya dekat jimat masa... heheh heheh emir mandi pakai pampers yer.. hehehe kang penuh pampers tu ditakungi ayaq..

Khai♥Rin : anies said...

untung jd staf TM ye...amboiii emir... terlebih seronok tu ya...

p/s lmbt ya adik nureen blk ke sn...kazen sy sblm raya hj da slmt blk ke sn

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011