Monday, October 7, 2013

layannzzz blueessss.... mood ke laut...

assalamualaikum...

jom teman nureen
layan random photo by phone
mood non hado...
layaannnzzzzz

 suatu ketika dahulu
 
bila ellesya d opis mummy
sempat posing b4 attend wedding

lepas ambik ellesya d tadika

otw balik kampung 
layannzzz emir yg suka posing 
hepi bila dapat cap barbie.. 
dlm keta di tengah2 jambatan 
sejambak ros pink utk cikgu masa hari  guru lepas 
feveret ellesya bila singgah chicken rice shop 
moncong sexy 
emir pon nak bantal tengkok ni.... 
teman mummy shopping barang dapoq 
posing smtra tgu t.light hijau  
mmmm masa ni nak join apa ntah, lupa hehe
________________________________________________________
jom singgah


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

happy family

Gieyana said...

Emir kehairanan tgk kakak bfore g kenduri..:)

el said...

comey kakak ikat jambul dua tu..n buat muka tu pasal pa ek

wantie said...

lawa sanggul elly tu. tunggu Laeesya rambut panjang nak jugak sanggul dua gitu. comeylah..

Nafira usof said...

amboiiii Emir.
cekci nye muncung~

LYAfrina said...

hihi..part bibir cekci emir tu.. kemain lagi juih tu

Imah Dinor said...

syioknyaaa....happy sokmo...

eB said...

suker tgk rmbg elly. cantek :)
ps: geram ar, eB send wechat pn x lps2... hu3

lizz said...

comella sanggul ellesya...pandai ellesya posing semua lawa-lawa...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik tulisan Elly...
Comel jer sanggul elly tu..^^

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011