Friday, October 25, 2013

semakin advance anak terunaku

assalamualaikum...

weekend lepas kami blk kg
emir mmg jelajah la 1 umah
bila nmpk basikal tue, terus nak belajaq kayuh
 hati2 yerr sayang
 emir dah boleh kayuh tapi cikit2 jer tau
 tengok.. tanpa bantuan daddy, emir dh bleh kayuh
 semakin maju... hepinyerr dia
 daddy ajaq lagi teknik2 yg betul
 kayuh emir kayuh
 wahhh... sampai ke depan emir dok mengayuh
 kona balik sbb nak posing utk mummy
 posing lagi... daddy terus tinggalkan emir
org nak ajaq dia kayuh beskat dia dok posing2 plak
 apa lagi.. teriak la daddy tinggai dia soang2
 mmm cekalkan hati.. belajar sendiri
 yeahhh.... ada potensi yg membangggakan
mmmm... agak2 nya, emir dok panggil daddy la tue
suruh ajaq dia mengayuh.. hehe
________________________________________________________
jom singgah

12 comments:

Kakzakie said...

Gigih betul Emir nak belajar naik basikal ye...

Nurzakiah Hanum said...

semakin pantas

kayyana said...

hehehe... ms rayyan dulu nak pandai kayuh beskal ari ari dok main beskal.. jenis kayuh separuh separuh lama lama bru pandai kayuh full.. emir chaiyok chaiyok.. nnt da pandai kayuh bleh g taman bwk beskal..

Qhaifa Nur said...

semangat mencuba tu baguslah emir... seronok tau naik basikal...

Gieyana said...

Nmpk dh big boy dh emir kan..pndai kayuh..:)

el said...

daddy x larat dah kot nak ajaq
org dok ajaq dok posing hahahaha

Nafira usof said...

pandai dah emir kayuh basikal..
lepas nih leh lah lumba basikal ngan kak sya.

Zura@Iwan said...

dh bsr dh dia..
pandai kayuh ha..
irfan tk mau nk kayuh...haha..

wantie said...

pic last.

eh apa ni, jurulatih ilang plak. cepat ar.. dah le tengah excited ngayuh ni. hehehehe

Teena Tna said...

Bersungguh betul dia nak bawak basikal tu

SueZ said...

gigih dia nak mengayuh hah..tapi seronokkan tengok diorang belajar benda baru...

jom join GA suez.

http://supplimentsuez.blogspot.com/2013/10/give-away-shaklee-untuk-tekanan-darah.html

~MommyAqilMedina~ said...

Amboi Emir..semangat nak mengayuh tuu..hihih..awak kecik lagi lah sayang..nanti suruh Mama beli gerek kecik sikit tuk Emir ya..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011