family day : last day

assalamualaikum....

hari ke 2... dah nak balik
plan nk mandi2 kolam dlu bru balik 'cancel' sbb hujan
so plan seterusnya bergambo kenangan
tapi adik nureen yg bongsu x join sbb ada exam form 4

ni lah dia keluarga ust din
ellesya bersimpuh ayu :)
sebalik tabir sebelum ambik gambar ramai2...
kami semua dh ready, abah dok call lg 1 family x trun2 lagi
family imadi....
 
wajib la ada pic kami anak beranak
alahaiii... nmpak gumukkk la
ellesya dh dpt game x dak nyerr nak pandang camera..
 emir dah x senang
nak mandi kolam... hujan la sayang...
macam2 gaya dok ada...
 akhirnya emir menyerah kalah
muka sebek jerr
mengantok agaknya.. semlm tdoq lmbt, bgn plak awal
zara tak ketinggalan... hehe ni mak ngan anak belum mandi haha
abang & kakak ipar...
amal dok tgk apa tue??
lepas bergambo kat bwh td, ada masa lg 2 jam sebelum check out
so kami lepak lagi dlm bilik
kemas2 apa2 yg patut
wahh... amal dah mula maju melangkah...
cantikkan... awalnya emir join
tapi ntah mana dia lari, duduk sekejap jerr
tue dia emir.. dok bergolek2 kat lantai
eh... nak check apa tue??
siap berpakat lagi ngan amal
haha... emir mmg suka galas handbag mummy
amal siap tepuk tangan.. 
tak nmpk nk tgk TV la tue smpi jenguk mcm tue
last dah.. pakat2 nak msk barang dlm keta
sempat la mummy snap2 kat cni
ellesya dah mula suka bertudung skrg ni :)
bagus2....
mengamok x dpt mandi kolam, kena la bg upah kan
hahaha.. sempat la massagekan badan...
bergetarrr seluruh tubuhku....

bila alang2 semua dah ada
kami pakat2 terjah PARAGON MALL
jom3x...
kan nureen ckp td, emir mengantok
dr dlm keta lg dh lena
singgah butik adidas, ummul nak beli sport shoes..
mana aci... heel tak pakai, nmpk kemetot la...
sembang2 kosong sementara ummul dok pilih kasut
yeahhh... tue dia, pilih2 lekaih..
suka bila dpt sweet sticky tue
peaceeeee.....
lebih kurang mcm ni la sweet dia
ellesya ri tu ada pic buah laici kat tgh2 tu..
mmm nmpk x cashier tue pegang apa??
ellesya kan dok belajaq berenang sblm ni
so dpt la hadiah goggles dr OM (asben kak shera)

lebih kurang mcm ni la goggles yg ellesya dpt...
sapa yg pilih?? daniel & ellesya :)
antara rombongan yg terjah paragon ptg tue
moga kekal hingga ke jannah.. amin...
masuk satu butik apa ntah
dua beranak ni dok menerai semua topi yg ada
yg ni ala2 charlie chuplin kan
sampai sepet mata ellesya
daddy tak layan plak huhuu
mmm... suka nak baring2 bila apa pameran mcm ni
klau dpt bilik mcm tue.. wahhh bestnya...
bila tgk ramai org dok snap2 kat cni, ellesya pon nak
eh.. emir dh bangun yerr
puas lena...
2 beradik yg suka mkn apa sj jenis buah
fvret ellesya honeydew :)
emir : kakak, emir nak ckit..
Ellesya : mmmm jap2x..
Emir : alaaaa.... lambatnya... kakak sya dok mkn ja
Ellesya : jap laaaa
Ellesya : nah..
Emir : tq kakak sya...
sedapnyerrr.... mkn buah ni bagus
tapi bila time batok kena kurangkan yerr :)

habis sudahhh family day kami...
thn dpn kat mana pulak???
________________________________________________________
jom singgah


Comments

Sayangku Zie said…
emmm enjoy semuanya... besantai2 dengan family... bestnya..
mama lieyna said…
Meriah sungguh depa...enjoyyy !
Sempat shoping reramai ye...
Kakzakie said…
Kakak suka tengok gambar pertama tu sebab biasa mak-mak yg pegang anak tapi kat sini ayah-ayah yg pegang - so cute kan:)
xpenah lg tgk sticky tu...mcm marshmallow ke?
eima said…
kat TM resort ek tu ... 2-3 kali penah dok sini ...
dhiera said…
amboi ellesya!
dapat game terus tak nak camwhore!
meriah ye keluarga ramai macam ni~
Qhaifa Nur said…
gambar kenangan tuh best Nureen...
hepi semua...
sempat shopping lagi tuh...lagi best
el said…
ramai anak cucu ust din hehe meriahhhh
wantie said…
bersantai sambil mengeratkan silatulrahim sesama keluarga. sangat sangat bagus!
meriahnya..ramai jgk adik badik nureen..syokla klu sume adik badik dah kawin..lg betmbh2 ahli family kan!! :)
Zura@Iwan said…
tak dan nk komen satu2 entry..hehe
komen kt sini sekali lah..

ak plan nk buat family day gak..tp big family tokwan belah mak ak..kira ramai gak la..tu yg tnya resort tnb ni..mahal noh kalau bkn staff..

km nk buat bbq gak..tk sbr nk tggu bln 12 ni..hehe..

ank2 hg pun suka buah noh..irfan pon suka buah..
kayyana said…
meriahnye... hihi..beso btul family nureen. seronok sgt kalau p bercuti dengan family yg beso gini kan.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017