Tuesday, October 29, 2013

emir VS amal

assalamualaikum...

bila sesekali berjumpak
mcm2 aksi kan
klau nak d bandingkan amal & emir
amal lebih ramah tau.. emir agak pendiam
sesekali jerr dgr suara emir menjerit..

terkejut yerr...
tajamnyerrr amal relin emir..
tu daddy dok gelak soang2 baca wassap...
smpi luaq umah klau bleh depa terjah
ni amal punya
emir ada jeep jerr kat umah
klau blk kg, kena la prepair soang 1 kan
nak wat aksi lagak ngeri kerr tue??
amal x der nya nak berebut ngan emir
lapar sudahhh
amal mmg habit.. suka gosok kepala mcm tue
emir diam jerr yerr
eh5x.. mata pon nk korek??
mmmm tarik cikit rambut emir kan..
game time....
yg ni berebut.. cmfrm la emir yg menang
huiiihhhh.... emir dah pandai kedekut la
sbbnyerr, emir tiru kakak sya... mcm tu la depa 2 beradik bila nak main game
amal cuba dok mengacum la tu
main la sama2 k...
mmmm... bila amal pegang phone makcik ummul
emir pon nak gak...
amal : ba.. ba.. (maksud dia tangkap gambar la)
eh3x.. emir dh ambik posisi la..
amal tgu peluang nak ambik balik
so bila emir tepuk tangan, amal apa lagi..
yessss......
alahaiii... share la k...

emir areeq: 1 tahun 6 bulan 2 minggu
amallul amsyar : 1 tahun 3 bulan
________________________________________________________
jom singgah


</

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

rakan permainan
hehe

Rizziela said...

syoklah kan ada kawan

Kakzakie said...

Kiranya sama bayalah Nureen tu yg sama-naik-sama-padan. Ada kala main ada kala berebut... biasalah..

eima said...

ok la ade sepupu sebaya dpt la depa main sama2

el said...

seronok emir dpt main ngan amal :)

Qhaifa Nur said...

ada geng baru seronok kan emir..
umur mereka tak jauh beza Nureen...

Sayangku Zie said...

emmm berebut tu nampaknya...
emir rambut dah panjang jom gi cukur rambut nak.. macam Rayyan menagis bagai bila ke kedai gunting.. huhu

eB said...

makin cantik rmbt emir. cam rmbt rizky.... :)
ps: eB br msk opis rinih. smalam gi IJN. sthn rehat then kena stop bf everything sbb ubat ader side effects :)

esok kalo free eB update :)

Khai♥Rin : anies said...

beza 3 bln kn? tapi nmpk amal lbh 'senior' drpd emir ;-)
comel3

wantie said...

umah mak tok luas, siap boleh racing lagi..hahahaha

Myra Jay said...

Sweet lahai deme berdua ni :)
Comel :D

ALoNa CintamaniszLite said...

mmg sonok tgk gelagat anak2 kecik ni...ralit aje kekadang tu, hehe.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011