Wednesday, October 9, 2013

tahun ni tak dapat wakil TM main netball... huhuhuuuu

assalamualaikum

dah 2 tahun x men netball wakil TM
awalnya thn ni ingat dpt jugak la main
sbb asalnya deside nak wat kat penang jerr
alih2 tukaq p terengganu
so tak dpt la join huhuuu
tapi tak pa....
 tak dapat join tp dapat support pon jadi laaaa
isnin lepas nureen turun padang
join team netball main friendly jerr
x per la janji lepas gian kan
mana satu nureen???
hahaha... GA biru tu la kan...
x dak posisi lain dah nureen akan main
ni lah muka2 wakil netball tahun ni
jeless tau.. depa dpt kasut tajaan adidas lagik 
puan aluyah dok ajaq step2 nak bg mudah gol 
 amboii... hepi nmpk GA tueee....
kemain lagi best dpt pecah teloq haha
sbbnyerr team nureen 1st dpt mata
 bola tinggi mcm tu nureen suka sbb nureen suka melompat
 lawak jugak noo bila tgk diri sendiri main...
nmpk x??? tu yg ikat rambut tu ellesya la
dia pon teman mummy dia p main.. hehe
kemain lg hepi dpt kawan...
_______________________________________________________
jom singgah


15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

teringat zaman sekolah main netball

Syima ~Mama Kyra~ said...

bestnya nureen active sukan..cayala!!

Qhaifa Nur said...

jauh sangat kan NureeN...
ada rezeki lain kali...

Nafira usof said...

masih aktif bersukan yer Nureen.
bagus untuk kesihatan tuh.. hehehe

sape yang tukang snap gambar?

el said...

wowwwwww dpt sponsor kasut adidas
nasib hang x dpt join
lau x aku jeles 44mlm
kahkahkahkah
xpe xde rezeki kali ni
next time pulak k

eima said...

wahh aktif ..aku suka hape pun tak reti ..aku kaki bangku...kikiki

eima said...

wahh aktif ..aku suka hape pun tak reti ..aku kaki bangku...kikiki

wantie said...

lawanya kasut tajaan adidas tu. kaler pink i loikeeee...

ish.. lama dah kak t tak main netball. rasanya kalau main terus pengsan kot. sebab stamina dah tahat cungap cungap dah ni. tingat zaman sekolah dulu la pulak!

Mar Mansor said...

cantek kasut tu,,kaler pink..bagus yek masih aktif bersukan..sgt2 kagum

Sayangku Zie said...

aktive yer nureen patut slim hehehe

Zura@Iwan said...

bestnya bleh join main netball..
ak duk lama taram nk main netball..
main petang2 pon ok..
sbb dulu wakil sekolah gak..

kalau tiggl lama..lupa dh step main ni..

jom buat team netball? hehe

NEKCIK said...

asalam..takpelah tak leh join...ajak jerlah ellesya..baling baling lompat lompat ngan bola tu!!

mama lieyna said...

Bestnye..aktif gini.l lama betul rasanya tak bersukan..hui..

kayyana said...

pandai nureen main netball.. hhe.. aktif sukan yer.

Khai♥Rin : anies said...

x bahaya ke nureen main dgn lopak air tu..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011