Thursday, October 3, 2013

ellesya & mermaid x dpt dipisahkan

assalamualaikum

ellesya mmg suka mermaid
selain mermaid, dia jugak suka rapunzal, snow white, cinderella
mmm apa lagi ya... semua la princess tue..

so tabs ellesya, daddy reset baru2 ni sbb ada mslh
so semua game, gambar terdelete lah kan

bila dh kosong ellesya download lagi
kali ni mcm2 dia download
yg sempat nureen snap...
mermaid la.. hehe


asyikkkk.... :)
________________________________________________________
jom singgah


14 comments:

Kakzakie said...

Pandai dia nak download sendiri ye Nureen. Budak sekarang cepat cerdik..

Nurzakiah Hanum said...

syoknya dia main game

fieda said...

wah..dh ada feveret ye..

Maria Firdz said...

biasalah ank pmpuankan... dia suka yg cntik2.. :)

Qhaifa Nur said...

mana tak pandaikan NureeN..itulah teman dia sekarang..hari-hari digodek..

el said...

donlod sndiri
perghhhh kakak elesya mmg hebattt
hehehe

wantie said...

kena ajar dia diving ni. boleh la pas ni transform jadi mermaid.ngeee

eB said...

wah mmg suker sumer princess la yer? kena hafal nm sumer princess nmpknyer tuh.... Aerish kenal sumer princess tapi namer2 yg dier igt cumer Jasmine... boley? ha3

LYAfrina said...

klass bdk skarang..smua reti buat sndiri kan..

asya suka game msak2

Nafira usof said...

budak2 sekarang kan~
selamba jer donlod itu ini.
sama lah macam Anis~

~MommyAqilMedina~ said...

alahaii..gegirl sangatt..tapi emmang sesuai pon Mermaid ni dengan Ellesya..Ellesya cantik macam Mermaid..

mama lieyna said...

Amboi download sendri ye, budak2 skrg mmg advance...

Zura@Iwan said...

gegirl kn..sure la suka princess2 ni..hehe..

tgk nnti emir plak..donlod apa plak nnti..haha

Khai♥Rin : anies said...

pandai nyer dia donlot ye

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011